anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum se ia rugina de pe aluminiu? dacă cineva ştie răspundeţi vă rog.

11 răspunsuri:
| mami a răspuns:

daca au ramas resturi si urme de rugina pe aluminiu de la metal ruginit incearca sa freci cu pasta de curatat vase ca exemlu cif aiax
am patit-o cu ciurul de la masina de tocat carne pe care l-am pus pe chiuveta de inox la scurs si a ruginit si a lasat urme de rugina pe chiuveta pe care le-am indepartat cu pasta de curatat vase

Abh
| Abh a răspuns:

Daca e vorba de oala de bucatarie, iti recomand sa o scoti din uz intrucat s-a descoperit ca aluminiul e cancerigen.

Abh
| Abh a răspuns:

Exista pe piata o crema, cred ca Cif, nu e abraziva si curata foarte bine aluminiul. De fapt, exista cu siguranta o gramada de astfel de creme, citeste prospectul.

| Vizitiul a răspuns:

Nemetalele nu ruginesc: Cl, Na, Al, etc.

| sorin a răspuns:

Daca ai vrut sa zici dupa fier in general, pai il poti lua cu peria de sarma.

| simonapopovici a răspuns:

Aluminiul nu este un metal care rugineste. Daca ai o problema in legatura cu un material metalic care a suferit un proces de coroziune, descrie mai bine problema in cazul in care doresti un raspuns

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Al nu rugineste!

| fsdfsd a răspuns:

Aluminiul nu rugineste, poate sa inegrit

si il stergi cu pasta de dinti si cu periutza

| claudica a răspuns:

Na si al nu sunt nemetalelaughing)))) in fine al nu rugineste... poate s-a acoperit cu un strat de oxid care se indeparteaza cu o solutie dintr-un acid foarte diluata...incearca sa pui otet in apa si sa freci obiectul dar sa fie foarte diluat ca altfel risti sa ramai fara aluminiuwinking

| relu30 a răspuns:

Intradevar de gandit la aceasta intrebare!