daca au ramas resturi si urme de rugina pe aluminiu de la metal ruginit incearca sa freci cu pasta de curatat vase ca exemlu cif aiax
am patit-o cu ciurul de la masina de tocat carne pe care l-am pus pe chiuveta de inox la scurs si a ruginit si a lasat urme de rugina pe chiuveta pe care le-am indepartat cu pasta de curatat vase
Daca e vorba de oala de bucatarie, iti recomand sa o scoti din uz intrucat s-a descoperit ca aluminiul e cancerigen.
Exista pe piata o crema, cred ca Cif, nu e abraziva si curata foarte bine aluminiul. De fapt, exista cu siguranta o gramada de astfel de creme, citeste prospectul.
Aluminiul nu este un metal care rugineste. Daca ai o problema in legatura cu un material metalic care a suferit un proces de coroziune, descrie mai bine problema in cazul in care doresti un raspuns
Aluminiul nu rugineste, poate sa inegrit
si il stergi cu pasta de dinti si cu periutza
Na si al nu sunt nemetale)))) in fine al nu rugineste... poate s-a acoperit cu un strat de oxid care se indeparteaza cu o solutie dintr-un acid foarte diluata...incearca sa pui otet in apa si sa freci obiectul dar sa fie foarte diluat ca altfel risti sa ramai fara aluminiu
jackson78881 întreabă: