Solutia salvatoare este ''vede de paris'' se stropeste foarte bine locurile care sunt focare de plosnite, este o otrava foarte eficienta, ATENTIE! otrava este foarte periculoasa si are actiune mult timp si daca o jucarie e bagata in gurita de copil e fatala. Solutia se foloseste panadispar aceste plosnite, in cazul cand nu gasiti verde de paris, mai exista inca o solutie tot la fel de eficienta care se numeste ''malakol'' are acelasi efect. Succes.
ROMPARASECT, de la farmacii veterinare. Omoara orice insecta instantaneu. Se repeta dupa o perioada de 7 zile. Pentru modul de utilizare citeste raspunsurile, am scris de multe ori si nu este putin de scris... Sucees si atentie mare cu insecticidele de la farmacii veterinare(citeste raspunsurile)...
Verde de paris este periculoasa, si pe urma trebuie data si pleci de acasa pentru cateva zile este foarte toxica, fa cum ti-am spus solutia aceea este moderna, se foloseste prin magazinele alimentare pentru tot felul de insecte, nu este absolut deloc toxica pentru ommergi unde ti-am scris.
Ar trebui sa ti mereu in casa levendel, si acum poti cumpara betisoare parfumate cu levendel aprinde cat mai multe fa o curatenie generala daca ai si pe langa pat fa o spalatura a patului cu VAR daca varul este praf dizolva cu apa repta la curatirea casei generale de cate ori o faci si sa nu-ti lipseasca florile de levandel
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: