I pui intr-o tava cu nisip si ii acoperi cu nisip! Merge nu se vestejesc si raman proaspeti!
Morcovii se pot pastra daca îi puneti intr-un vas in care puneti nisip si îi bagati acolo, ramanand numai partea cu frunze deasupra, sau îi puneti intr-o punga de plastic la un loc cat se poate de racoros.
Daca stai la bloc se pastreaza destul de bine in frigider intr-o punga. dar fiind asa de multi, poti sa pui o parte in congelator curatati si taiati cubulete, intregi sau cum vrei.
Eu ii pun im beci intr-o cutie(lada) cu nisip, in asa fel incat frunzele sa ramana afara.Se pastreaza in asa fel toata iarna.
Daca stai la bloc ii pui inntr-o ladita cu nisip sau ii pui in pungute in frigider.
Salut,
mama mea impacheteaza individual fiecare morcov in ziar si ii pune intr-o punga de plastic sau sac menaj. O data pe luna ii verifica sa nu fie stricati, dar raman proaspeti toata iarna.Pa
Ori in nisip, ori daca ai loc in frigider ii invelesti in ziar si ii pui acolo in sertar. Nu se vestejesc deloc.
Bunica mea pastreaza morcovii ingropati in nisip.arata intotdeauna proaspeti.succes