| rodica1971 a întrebat:

Cum se planteaza rozmarinul?

Răspuns Câştigător
doiny
| doiny a răspuns:

Http://www.itips.ro/......-v883.html

2 răspunsuri:
| mami a răspuns:

Am pus intrebarea asta pe un forum din germania si au raspuns ca : plantele pina la virsta de 3 ani sa nu le plantezi afara ci tzinute la racoare si multa lumina in acest interval iar dupa 3 ani se poate planta afara cu conditzia sa se protejeze iarna cu material care permite aerului sa patrunda la planta
planta mea are 2 ani si o patrez pe coridor la geam, o ud in farfurie in perioada de iarna o data pe saptamana iar vara tot la 2 zile - adaug ingrasamint bio odata la luna

| Octavutzu a răspuns:

Daca preferi sa plantezi tu rozmriniìul in primul rand trebuie sa cumperi rasadul de la un magazin specializat si sa fi sigura ca ceia ce ai cumparat este cu adevarat un rasad de roz marin. Dupa ce il cumperi si il plantezi intr'un loc cu mult soare unde umbra dupamiezi sa nu o poata ajunge, roz marinul este foarte pretentios. Un rasad de rozmarin ajunge la maturitate dupa aproximativ 3 ani, nu trebuie sa o ti in casa cum am vazut ca zice altcineva mai jos dar totusi iarna trebuie sa o acoperi pentru protectie inpotrova frigului. Va las blogul meu este special creat pentru plantatile de rozmarin dupa aproximativ 3 luni sper sa pot obtine un numar bun de rasaduri de rozmarin pentru comercializare. http://dragos-octavian.blogspot.com va astept

Întrebări similare