anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum se scoate mirosul de mancare arsa, din casa?

17 răspunsuri:
regis
| regis a răspuns:

...si spala tot ce e textil in bucatarie. In special perdele si prosoape, dar daca e posibil si tapiterii si covoare. Altfel mirosul va persista zile bune.

cristian
| cristian a răspuns:

Daca nu ai o hota cu ventilatie poti sa deschizi larg ferestrele.

daniela
| daniela a răspuns:

Aeriseste bine casa (eventual incercasa sa faci "curent" sub o forma sau alat) si cand gatesti foloseste hota sau deschide geamul...

| mioara a răspuns:

Aerisesti foarte bine sau vopsesti peretii

Anna
| Anna a răspuns:

Sunt spray-uri speciale care absorb mirosurile de genul asta.Nu stiu cum se numesc, dar stiu ca exista.

| Parintele a răspuns:

Nu dispare chiar repede... oricum dupa aerisire foloseste si un spray de camera.

| leluc a răspuns:

Cu o aerisire buna. Si incearca sa faci mancarea (fie ea arsa sau nu) cu geamurile deschise daca nu ai hota

| sabina a răspuns:

Deschizi geamurile.

| gabimaris a răspuns:

...cu o lumanare parfumata, dar ai grija sa nu arzi si casa!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sa deschizi geamul, apoi sa cureti foarte bine vasul in care s-a ars mancarea. Poti sa freci si sa speli tot ce ai in bucatarie, sa vopsesti chiar (asa cum a propus cineva), dar daca vasul in care s-a ars mancarea ramane acolo...nu ai rezolvat nimic. Apoi poti sa folosesti spray-ul FRESH (nu se gaseste in magazine, dar daca il vrei scrie-mi la:daniela.constantin@gmail.com). Este un spray ecologic, foarte concentrat, elimina mirosurile grele din casa, chiar si mirosul de tigara!
Astept sa-mi scrii.
Daniela

Alte răspunsuri
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu sescoatewinking

| claudiarebecca a răspuns:

Ooo... ce bine ca am aflat raspunsul. arsul mancarii e unul dintre talentele mele nou descoperite rolling on the floor

| stetoscop a răspuns:

Cand gatesti deschizi geamul de la bucatarie si inchizi usile de la camere, apoi daca s a ars ceva si vrei sa scapi de miros speli mobila de bucatarie, speli faiaanta daca ai, peredeaua, podeaua... spray urile sunt pentru puturoase rolling on the floor, oricum putoare ramane big grin pam pam

| stetoscop a răspuns:

Cand gatesti e clar, deschzi geamul la bucatarie, inchizi usile celorlalte camere. Daca ai gatit multe preparate sau s a ars ceva nu ti ramane decat sa speli bucataria de la A-Z. Spray urile sunt pentru comozi, ori o sa persiste mirosul. Ce face mana omului nu poate face nicio aparatura.Hai la curatenie!rolling on the floor

| alinosh a răspuns:

Pe langa a deschide geamurile poti sa pui intr-o canita otet... absoarbe mirosul de fum, arsura...si dupa mirosul de otet dispare cu un pic de aerisire si eventual ceva aromaterapie sau spray odorizant...

| Toporlat_Constantin_1950 a răspuns:

Cum facem pentru a scoate mirosul de friptura arsa din bucatarie, dupa ce s-a uitat o tigae cu carne pe aragaz.

Întrebări similare