anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum se verifica o butelie, in afara de metoda cu spuma de sapun? Mi se pare ca miroase a gaz in bucatarie, desi la spuma nu facea bulbuci. Nu stiti alte variante? Parca mi-e si frica sa dorm la noapte.

Răspuns Câştigător
| JustMusic a răspuns:

Da, tot cu solutie de sapun, se verifica, pana la aragaz.Inceraca sa strangi colierele la furtun.In multe cazuri de largeste cel de la aragz.Ca sa poti dormi la noapte, deschide geamurile la bucatarie ca sa elimi mirosul de gaz, opreste butelia si dupa ce ai oprito aprinde aragazul ca sa iasa gazul de pe furtun. Daca nu descoperi ce are poti sa chemi pe cineva experimentat miane sa te ajute, un reprezentat de la firma

3 răspunsuri:
| JustMusic a răspuns:

Verifica si furtunul, poate fi fisurat.

| Electrik22 a răspuns (pentru JustMusic):

Pai si furtunul tot cu spuma il verific? Pana la aragaz? Am pus ceva spuma insa nu am vazut nici un bulbuc. Insa inca mai miroase a gaze... it creeps me out!

| Electrik22 a răspuns (pentru JustMusic):

Mi-e frica sa misc butelia worried O sa chem totusi pe cineva maine. Mersi pentru raspuns!

| JustMusic a răspuns (pentru Electrik22):

Da, tot cu solutie de sapun, se verifica, pana la aragaz.Inceraca sa strangi colierele la furtun.In multe cazuri de largeste cel de la aragz.Ca sa poti dormi la noapte, deschide geamurile la bucatarie ca sa elimi mirosul de gaz, opreste butelia si dupa ce ai oprito aprinde aragazul ca sa iasa gazul de pe furtun. Daca nu descoperi ce are poti sa chemi pe cineva experimentat miane sa te ajute, un reprezentat de la firma