A mea (de acasa de la parinti) e in nuante de verde si portocaliu. Peretii si tavanul-verde deschis, draperiile verde inchis, pernele, lenjeria-portocalii. Mi-am mai facut din rigips un perete decorativ care are in nisa un bec colorat. Poti sa iti faci un perete decorativ din caramizi de sticla si dincolo de el un colt de relaxare: o masuta joasa, perne, lumanari parfumate.
Eu mi-am dorit sa am peretii verzi(dar nu a vrut mami ) asa ca acum ii am roz! eu ador camera mea! am pat 2 noptiere langa pat, birou spatios cu multe sertare unde imi tin cartile, langa am o noptiera unde iti tin imprimanta si un dulap enorm pentru toate hainutele mele, am fotolii in forma de manutza(de la Elvila-5milioane e unul) in rest in camera mea eu am bagat 30 milioane! bafata si tie
daca vrei intra pe id-ul meu malvynutza_woodytzu_forever sa-ti arat poze cu camera mea!
Eu am albastru deschis in camera si imi place
sau arata ft bine portocaliu
ai putea sa-ti pui in camera o oglinda unde iti pui machiajele
sau o vaza mare cu flori
ca nu e asa de scumpa
langa noptiera ai putea sa-ti pui vaza
sau ceva decoratiuni lumanari parfumate sau ce vrei tu
si o masa cu calculatorul tau
si e gata camera
Pai...sincer mie imi place f. f. f mult culoarea mov si eu in camera am asa:plafonul alb cu niste desene pe el, pereti un mov mai deschis patul ete tip canapea, 2 noptiere.Si pentru tine de ati acopa locul ti-as sugera sa-ti pui un birou cu calculator/sau fara cum vrei, 1/2 dulapuri, o masuta ceva, o biblioteca etc...
pup dulk3, maddy
Pai poti folosi o lustra ...niste ursuleti...sau niste flori
culori as prefera: roz, rosu-preferabil pentru dormitor ar fi rosu:X