| laur1OOOGB a întrebat:

Cusutul este una din cele mai vechi actiuni, ale omului, inca din epoca de metalelor, omul a folosit acul si ata pentru repararea diverselor articole vestimentare.
Odata cu inaintarea timpului, tehnologia a preluat munca ostila a omului in aproape toate domeniile.In categoria "cusutului" masina de cusut si-a facut loc foarte repede pe piata romaneasca, si din ce in ce mai multi oameni foloseau aceste "ajutoare".
In prezent masina de cusut este folosita din ce in ce mai rar dar, insa oamenii care o utilizeaza se incadreaza in grupa varstnicilor, iar ei nu pot stii totul despre aceasta, asa ca din sufletelul meu va rog in numele bunicutei mele sa-mi comunicati, care este cauza blocarii volanului la masina de cusut "Sanda"
Va mutumesc pentru rabdre, respect si intelegere, iar ca raspunsul potrivit sa ajunga prin labirintul TPU la intrebarea mea, voi oferi o fundita celui care ma va scoate din aceasta ceata groasa a necunoasterii.

1 răspuns:
| Sadoudia a răspuns:

Ca sa se remedieze problema, ar trebui unsa cu acel ulei special. Dar, poate fi si din cauza curelei care se poate fisura.

Întrebări similare