| sonia7026 a întrebat:

Daca am camera un mov lila.ce culoare merge sa pun la perdele?

8 răspunsuri:
| anutza97 a răspuns:

Eu am camera tot cum zici tu numai ca am cu model peretii sunt impartiti ma rog si am o perdea alba cu picatele de un mov superb si niste draperii mov cu un model pe ele sunt superbe sper ca te am ajutat ma cauta si pei gasiiperdeaua perfecta.

| Wolfszeitt a răspuns:

Poţi încerca ceva transparent cu puţin lila sau mov mai închis să faci puţin contrast. Şi eu am camera lila [ dar vreau să scap de culoarea asta cât mai curând ], iar ale mele sunt transparente şi au un model din catifea neagră, un fel de spirale. Depinde şi de culoarea mobiliei. [ la mine e tot neagră big grin ]

| LarisaDragomir a răspuns:

Hmmm mov zici... poti incerca perdele cu modele dragute in mov si alb,dar depinde si de culoarea mobilei.Dar ideal este in mov si alb cu modele(buline,dungi,floricele,fluturasi, inimioare, smile-uri, etc).Sa te bucuri in continuare de camera, bafta!

| tudor7 a răspuns:

Incearca un gri finut

| Giulia16 a răspuns:

Perdelele mov deschis si draperiile mov inchis.Genul asta: F:\Photos\IMG10057.jpg

| pufy6646475 a răspuns:

Mov inchis, albe, negre.Cum vrei tu, ceva ce se asorteaza.E adevarat ca trebuia sa ne spui si ce culoare are mobila ta.Sa asortam tot.Eu zic sa incerci perdele albe sau daca gasesti cu modele buline. dungi, etc.

| vladimir74 a răspuns:

Depinde de cat e de inchis mov-ul. Mie mi-ar placea alb cu mov, transparent cu moc sau de ce nu ceva transparent dar pe nuante de auriu...

| mixxjim a răspuns:

Albe sau albe cu ceva lila prin ele, uite si o idee concreta http://www.bonprixro.eu/ro/offer.htm?pr=85250