| Xname a întrebat:

Daca bag capsulele acelea de detergent carora li se topeste folia de plastic, de la Ariel in cuva, nu mai trebuie sa mai pun altfel de detergent nu?

Răspuns Câştigător
| cretzufinish a răspuns:

Poti sa mai pui putin in functie de gradul de murdarie. Eu nu am mai pus nimic si au iesit imaculate. happy

14 răspunsuri:
rroxi44
| rroxi44 a răspuns:

Nu e nevoie de altceva.

| Anileda a răspuns:

Nu, nu mai pui alt detergent!
O capsula si atat!
Depinde si cate rufe bagi in masina...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu mai trebuie sa bagi alt fel de detergent, capsula Ariel active gel este de doua ori mai puternica, si eu am si le folosesc tot timpul sunt excelente, curata super rufele si sunt pentru orice tip de tesatura. Succes ai grija se baga prima inaintea rufelor.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu mai pune detergent, capsula Ariel este mica, dar de doua ori mai puternica sunt excelente.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poti pune doua capsule daca sunt foarte murdare rufele

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu capsulele acelea sunt de ajuns poti pune doua daca sunt foarte murdare rufele eu in general pun una

Alte răspunsuri
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu trebuie să pui altceva pentru că capsula conţine tot detergentul care-l pui pentru o spălare normală. Trebuie pusă una şi atât. Poţi pune două dacă duritatea apei în funcţie de zona în care locuieşti este ridicată şi rufele sunt foarte murdare, dar eu pun şi Calgon pentru că la mine apa este dură. Poţi să pui şi tu. Uită-te în instucţiunile de dozaj.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Capsula -capsula! ariel-ariel! sunt excelente

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da-o pe 95 de grade celsius si se spala calumea cu doua capsule ariel

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu mai trebuie

| alexgogo a răspuns:

Si tu ai prins oferta cu capsule la ariel?

| mihamihaela1234 a răspuns:

Nu, capsulele acelea inlocuiesc detergentul :*

| ydaa a răspuns:

Mai punee si detergent din ala praf o canuta si pui si capsulaa eu asa fac numi se pare indeajuns doar capsula aia mica