Profesionist, rapid şi trainic
****************** – şi cada este ca nouă!
Recondiţionate de profesioniştii de la******************** vechile căzi de fontă bat de departe – ca aspect, durabilitate, izolare termică şi fonică – orice nou produs ieftin şi de o calitate inferioară de pe piaţă
Câţi dintre noi nu şi-au pus problema să arunce vechea cadă de fontă din baie numai pentru că nu îi mai pot „scoate faţă"? Pentru asta, normal, trebuie să spargem faianţa, să rupem tocurile de la uşi şi să distrugem jumătate de casă. Soluţia vine de la firma gălăţeană******************** – numele cel mai important din România în recondiţionarea căzilor de orice tip (fontă, fibră, acryl), dar şi a chiuvetelor, fântânilor, bazinelor sau piscinelor.
Economie de timp, bani şi muncă
La gunoi cu detartrantul, cu soluţiile chimice, cu spray-urile de doi lei! Garantată pentru patru ani, munca echipelor******************** este cunoscută în peste jumătate din ţară – firma dezvoltându-se într-un ritm ameţitor, în numai doi ani de la intrarea pe piaţă. „Spre deosebire de soluţia ieftină şi prea puţin rezistentă oferită de diverse vopsele sau spray-uri din comerţ (care se exfoliază după prima spălare a căzii), echipele ******************* folosesc tehnologia turnării emailului la cald, după o prealabilă pregătire a căzii, rezultatul fiind o cadă impecabilă, fără nici măcar un por sau o porţiune neacoperită perfect. Întreaga operaţiune durează maxim două ore şi se efectuează la domiciliul clientului, fără ca la plecarea echipei omul să trebuiască să cureţe în urma meşterilor", declară administratorii firmei, fraţii George şi Ştefan Hagiu.
„Lucrările noastre pot fi regăsite în hoteluri din întreaga ţară, lumea convingându-se de eficienţa muncii noastre. În cazul în care suntem solicitaţi pentru o lucrare la domiciliul clienţilor, experţii de la *************** se legitimează, toţi fiind angajaţi cu carte de muncă ai firmei", spun cei doi manageri.
Experţi în alb-strălucitor
Fără mizerie, rapid, elegant şi trainic – acestea sunt rezultatele obţinute prin solicitarea echipelor *********************, iar căzile de fontă („cele mai bune căzi, garantate pentru 50 de ani, care acum nu mai sunt produse decât de o singură unitate de profil din ţară şi exclusiv pentru export - preţul de comercializare fiind de 2.400 de lei", după cum explică administratorii) reuşesc să arate, în final, mai bine decât cele noi.
exemplele pot continua, cine chiar are nevoie de o sat fel de lucrare este bine sa se informezi si slava domnului internetul ne ofera toate aceste posibilitati! vreau parerea dumneavoastra sincera si obiectiva.
Http://www.TPU.ro/......-baie.html eu cred ca exemplele sunt destul de concludente domnul acela anonim care a spus ca spray-ul este frectie la picior de lemn... a punctat bine. pe aceste spray-uri scrie clar ca sunt pentru retusuri mici impiedica raspandirea ruginei nimic mai mult plus ca nu rezista la temperaturi ridicate
Mai ieftin să repari cada decât să o schimbi
Un alt produs care dispare greu din apartamente îl reprezintă cada din fontă. O motivaţie a unor investiţii în lucrări de recondiţionare în dauna achiziţiei unui produs nou ţine de modificările care trebuie aduse băii. „Pentru o cadă nouă se strică tocul uşii, trebuie schimbată gresia, costurile ajung la valori destul de mari", declară reprezentanţii *************
Pentru a da un aspect plăcut căzilor din fontă, nu cheltuiţi mai mult de **** de lei, pentru produse cu dimensiuni mai mici, putând ajunge chiar la ***** de lei.
Firmele care execută lucrările vă oferă chiar şi un certificat de garanţie pentru o perioadă de patru ani.
sursa; adevarul
Rezista, cu conditia sa pregatesti foarte bine suprafata inainte de folosirea sprayului(sa cureti pina ajungi la suprafata metalica...)
Merita sa incerci! Dar tinand cont ca este vorba de un obiect des si indelung folosit cred ca e de preferat sa iti iei ceva de calitate si urmand instructiunile mots-a mots si cu multa rabdare sigur va iesi ceva. Succes
23 Februarie 2009 08:14 | Raportează
mihalitza a răspuns:
Rezista, cu conditia sa pregatesti foarte bine suprafata inainte de folosirea sprayului(sa cureti pina ajungi la suprafata metalica...,, rapunsul lui mihaita nu doar ca este stupid dar este si fara logica, cum sa cureti o cada de fonta pana la suprafata metalica stratul de smalt are 1 cm grosime si este casant singura varianta este sa il spargi cu ciocanul, toti sunt meseriasi aici mai ales mihaita, sprayul este cea mai proasta alegere ca si vopseaua auto (am vazut ca o mai recomanda lumea )este clar lucru ca nu rezista la temperaturi iar in spray vopseaua este foarte diluata pentru a putea fi pulverizata deci se da intr-un strat foarte subtire este valabil si pentru pistol adica daca cineva incearca sa vopseasca cada la pistol face o mare prostie jnu rezista.
Salut,
Mă numesc Răzvan Lazăr şi sunt din Timişoara.
Tocmai mi-am recondiţionat şi eu o cadă de fontă cu cei de la white briliant. O să vă spun exact cum au decurs lucrurile, iar dumneavoastră, veţi trage concluziile:
- luni (9 noiembrie 2009) a sosit la mine un angajat white briliant, îmbrăcat în salopetă şi cu o geantă pe umăr. În geantă avea un flacon de diluant, puţin şmirghel, o rolă de bandă adezivă de hârtie, un uscător industrial, o cutie de vopsea marca white briliant, o tavă de plastic pentru zugrăvit, o rolă pentru zugrăvit şi multe ziare.
- operaţiunea a decurs de genul: întins obiectele descrise mai sus prin baie, aplicat bandă adezivă de-a lungul marginii căzii de baie, turnat diluant în cadă apoi o ştergere cu o cârpă, trecut (mângâiat ar fi termenul corect) mai apoi cu puţin şmirghel peste cadă, turnat diluant din nou, suflare cu acel uscător industrial, aplicarea cu o rolă a acelei vopsele; întreaga operaţiune a durat jumătate de oră.
- mai apoi, acelaşi angajat a completat un formular de garanţie (4 ani), mi-a spus să nu folosesc cada timp de 4 zile, după care a plecat.
- la aproximativ o oră după asta, am aruncat un ochi să văd cum arată, ce să zic: GROAZNIC - adică foarte mulţi pori, diferenţe de nuanţă, vopsea scursă.
- am sunat la firmă imediat, unde o doamnă mi-a spus să sun vineri, când ar trebui să treacă perioada de uscare şi să le comunic din nou cum se prezintă lucrarea.
- a doua zi (marţi adică) arăta mai rău şi atunci am facut o sesizare scrisă la ei pe site.
- miercuri am fost sunat de aceeaşi doamnă cu care am vorbit luni şi a fost foarte revoltată pentru că am facut acea sesizare; mi-a spus că urmează să trimită pe cineva vineri să vada despre ce e vorba.
- vineri (13 noiembrie) a venit un alt angajat al white briliant care a constatat şi el proasta lucrare făcută de către colegul său şi l-a scuzat spunând că e mai nou. Acesta a mai dat din nou cu puţin şmirghel, diluant şi a reaplicat un nou strat de vopsea.
- acum duminică seara (15 noiembrie 2009) vopseaua aplicată are aspectul de coajă de portocală şi în doua locuri, pe marginea căzii vopseaua s-a umflat şi a puşcat.
- nici unul dintre angajaţi nu atratat termic cada, după cum se laudă ei în reclame că o fac, nici pomeneală; dacă tratat termic înseamnă uscarea cu diluantului cu acel uscător, atunci nu ştiu ce să zic.
Concluzia mea, mai bine nu-i chemam şi economiseam 260 de lei.
Concluzia voastră?
Domnule eu te-am gasit pe mai multe site-uri cu acelasi text groaznic si plangacios eu nu stiu daca ciar ai avut o problema sau doar vrei sa faci rau unei anumite firme dar sunt organe abilitate in rezolvarea problemelor tale (daca intr-adevar exista)de ce vii cu acelasi text pe toate forumurile? Cel mai ciudat stii ce este? ca de la calculatorul tau (adica ip tau) sau si postat anunturi cu reconditionari cazi de baie. daca tot executi astfel de lucrari de ce ai mai chemat o firma sa iti faca lucrarea? sau este concurenta ne loiala? Uite ca eu am tras deja concluzii! Iti plac?
Si eu sunt de parere ca, cazile de fonta sunt mult mai calitative decat cele din tabla sau din fibra este evident lucru acum sunt interesat de aceasta firma care face reconditionari adica cum procedeaza am citit tot aici pe forum ca nu folosesc vopsea epoxidica (cea la care ma gandeam eu ca ar merge ) daca stie cineva ...sa dea mai multe detalii
Sincer parerea mea asa cum am mai spus-o este ca aceste cazi din fonta sunt foarte bune si chiar si reconditionate sunt net superioare acestor cazi made in china fabricate pe vapor sa zic asa. cazile din fonta au atuul stabilitatii, rezistentei, durabilitatii, izolarii fonice si termice. ce ar mai fi de spus mai sus sunt date toate calitatile. sunt pentru cazile din fonta si binenteles de aceiasi parere cu carmen.