M-as consulta cu părinții in sensul asta sa vad care e parerea lor despre ideile mele.
Sincer m-aș gândi de 10 ori înainte de a lua o decizie.
Aș vorbi cu ei și las vinde.
L-aș vinde și as plăti avans pentru un apartament într-o zona unde stiu ca prețul pe metru pătrat creste.
Nu, atata timp cat e apartamentul tau, faci ce vrei cu el.
M-as simti prost sa il vand si sa imi bat joc de bani, dar daca iti iei alta locuinta si muncesti si esti chibzuit cu banii, nu vad care ar fi problema.
Daca parintii ti-au lasat un apartament, au facut-o ca sa te sprijine, nu cred ca sunt atasati emotional de apartament, ci sunt interesati de bunastarea ta. Daca vanzand acel apartament reusesti sa-ti iei altul mai bun, cred ca s-ar bucura pentru tine.
Nu Îl vând. o astfel de decizie trebuie foarte atent luată în considerare, numai dacă este cazul. S-ar putea să gasești altul dar mai prost, că defectele nu le aflii decât după ceva timp. Gen apartamentul ține frig, zonă famată, vecini famați etc. Al meu bloc este de caramidă, și nu este ca în cele de plăci.
Daca nu ar avea valoare sentimentala, simbolica or stuff like this, nu. Daca pur si simplu l-au lasat ca sa imi fie de folos, si nu imi e sau imi e altceva mai de folos, l-as vinde si mi-as lua altul. Chiar daca ar fi atasati de apartament, daca m-ar iubi, cred ca si ei ar vrea sa imi fie bine cum imi e mie bine, nu cum vor ei sa imi fie bine.
Daca traiesc. Nu e prea frumos din partea ta.
Doar daca si ei spun ca da, il poti vinde.
Daca au murit, faci ce vrei
imihaistoian întreabă:
DANIEL17101998 întreabă: