| Lightning1997 a întrebat:

Daca se intampla sa tai invelisul in care sunt capsulele acelea pantru spalare la masina si sa torn lichidul direct in cuva este vreo problema? Spalarea este afectata?

3 răspunsuri:
| relian a răspuns:

Nu stiu despre ce invelis vorbesti,cel putin eu am vazut masini de spalat f multe,iar unde pui detergent au un sertar pentru detergent si un alt sertar pentru clor sau cum se cheama ala de pui sa fie rufele moi.
In sf co fi sertar co fi invelis ce spui tu, astea nu-s obligatorii sa fie folosite.Din cate am citit aceste sertare, sau capsule ce spui tu le folosesti doara in cazul in care vrei sa faci economie la detergent. Exact asa si scrie pe unele, am citit ceara ieri chestia asta, Deci din acele sertare masina isi trage fctie de cate rufe is, cata apa e o anumita cantitate de detergent. Dara oamenii de cele mai multe ori torna detergent ei direct in cuva.Deci pentru asta is acele sertarase sau capsule daca is pentru detergent cum zici, sa faci economie sa puna masina exact cat trebuie.Tu cand pui direct cu bidonu cu sticla in ce este sau capacu, dopu, ce mai au acele bidoane pui asa la ochi cum se zice.Deci alea le poti lasa asa sa nu le folosesti niciodata nu afecteaza nimic.

| Elena9328 a răspuns:

Nu este nici o problema. Că ele oricum se spărgeau singure happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu,nu se va intampa nimic special, acel invelis este făcut să se dizolve în apă şi să elibereze detergentul.Dar nu înţeleg de ce ai face asta, dacă vrei să speli manual cu acel detergent să ştii că este foarte puternic şi probabil te vei alege cu iritatii.O zi bună!