Da, gasesti la mega image plantute la ghiveci-ment, patrunjel, cimbru etc, la un pret accesibil (6-7 lei). Iar pe eticheta sunt notate si conditiile de ingrijire ale plantei. Bafta!
Eu am busuioc, patrunjel, leustean si marar pe balcon si le merge foarte bine. Mai nou am pus si capsuni si vad ca au inceput sa creasca
Da, si eu am.Cresc destul de viguroase daca sunt ingrijite corespunzator.
Da .merge.multa lume are patrunjel sau ardei la ghiveci.la fel k orice alta planta ornamentala.numai ca trebuie sa tii cont d c are nevoie plantuta(umiditate, minerale, lumina, sol)
Măghiran! cuvântul magic!
Cum reuşiţi să-l "convingeţi" să crească la ghiveci că eu am încercat de nenumărate ori şi mereu mi-a murit!
Cu restul plantelor şi florilor, mă înţeleg bine, dar cu măghiranul n-am reuşit de loc!
Da draguta, daca le pui intr-o jardiniera si le uzi tot timpul vei avea piata in propriul balcon.
Si daca nu ai balcon poti avea in miniatura plante aromate, cea mai mare bucurie o poti avea, cand vezi pe cei din casa ca vor savura ce ai gatit cu pofta.la unele flori cu vas mare le poti planta in margine si va fi de folos. pofta buna...
anonim_4396 întreabă: