Pai cam de doua ori pe saptamana.Praful cam tot de doua ori ca se pune repede...azi il stergi si maine e la loc.
Dar tu?
In mod normal din doua in doua zile, daca e cazul chiar mai des, stau la curte si se depune praful rapid.
Chiar astazi am facut curat si m-am enervat ca nu mai terminam.de asta am si intrebat... oricum praful ma enerveaza la maxim... o data la 3 zile maxim trebuie sa il sterg
Cam tot timpul, dat tot NU pot sa tin pasul cu facutul treburilor, si asta desi sunt ajutata destul de mult de sot. Tot stau si ma gandesc, cum fac oamenii ce au vilele alea imense ( ca eu la un apartament micut de 3 camere... )? Ideea e ca stam in apropierea garii si praful e de coma... Si cum e una din activitatile care chiar imi displace, va inchipuiti. Imi place sa spal vase si rufe, sa fac mancare, sau dau cu aspiratorul si sa spal pe jos. Urasc sa sterg praful, sa calc rufe, si sa cos. Astea 3 din urma imi si ies cel mai putin, si probabil si de aia...
Praful de pe mobila il sterg la 2 zile dar restul fac in fiecare zi tinand cont de faptul ca am un catel care sta in casa!
anonim_4396 întreabă: