Poate singura problema ar fi ca, daca se stabilesc pe undeva pe la tine, sub locul in care dorm vei avea de curatat. Daca nu te deranjeaza sa maturi si sa speli resturi din alimentatia lor( gherutele de la soareci, blanita de sobolan etc. toate facute cocoloase) atunci e simplu.
Dau tircoale pe unde? Daca dau tircoale pe la tine pe acasa este de rau odata pentru ca se pare ai sobolani.Si este de bine ca dau tircoale adica au venit sa iti resolve problema.Am vazut unia aici spunind ca nu stiu ce cucuvele nu e bine bla bla.Sigur cel care a dat acest raspuns"academic"este un crestinoid din asta cu biserica.Cine lo fi invatat ca pasarile prevestesc moartea numai el stie.Deci daca ai bufnite, cucuvele si orice pasare care se stabileste prin preajma casei tale lasale este un lucru f bun. pasarile te scapa de multi daunatori cum ar fi serpi, soareci, sobolani, insecte mai ales coropisnite.Eu contrat aluia care a zis cai de rau te-as sfatui chiar sa le ocrotesti ca te ajuta.Chestiile astea sint niste idiotenii aparute datorita bisericii, care au dus in unele tari la masacrarea in masa a unor pasari animale asa fara nici o vina.Ba mai mult te ajuta asa cum am aratat.Cauta si citeste, documenteazate sa vezi ce se gaseste in gusa unei bufnite sau cucuvele.Eu personal am vazut pentru ca am studiat si asta ne invata la scoala sa spunem oamenilor adevarul, sa aratam realitatea nu basme bisericesti. Iara bufinita daca citesti legendele olimpului o sa vezi cine era.
Nu,numai pentru rozatoare.Probabil au pui prin apropiere si au gasit de unde sa le procure hrana.
Deci daca ma mut intr-o cabana undeva in padure, castig la loto fara sa joc & toate fetele vor apela la mine & voi lua masa cu fantome gen Michael Jackson, Mozard si bunelu'?
Dupa cum ar fi obiceiul bufnita nu aduce nimic dar daca erau cucuvele alea prevestesc moartea in fine poate bufu alea si-au facut un cuib ceva
Ţine-le aproape. Mai întâi de toate scapi de roditori de talie mică şi medie.
Nu este nicio problema. Chiar e bine ca te mai scapa de sobolani. Nici bufnitele, nici cucuvelele nu fac rau omului, si nu inteleg de ce pe la noi li s-a alocat o conotatie negativa. In alte parti bufnita e considerata simbol al intelepciunii.
Iar in alte tari porumbelul alb aduce necazuri mari