Sunt paduchi tzestosi
cauta pe google - paduchi testosi si citeste ce trebuie sa faci
si la dafinul si lamaiul meu apar frecvent dar eu le culeg cu mana si spal frunzele cu un burete imbibat cu apa
nu folosesc chimicale ca avem copil mic in casa
am mai pus tutunul din chistoacele de tzigari ale sotzului la macerat nu la fiert si am stropit plantele sub frunze si tulpini
prin fierbere si tutunul ca si orice planta asi pierde din calitatzi
Posibil sa aiba paduchi, daca le-ai tinut la caldura toata iarna asa se intampla, cauta un insecticid =mospilan= fa o solutie si pulverizeaza pe si sub frunze. Posibil sa fie rame in pamantul lor, schimba pamantul in ghiveci, fierbe intr-un 1l apa 6-7 tigari stropeste planta si pamantul, succes!
Multumesc foarte frumos:*...am citit acum pe net ca singura metoda de a scapa de ei e sapun+spirt+apa in cantitati egale, si am de sters fiecare frunza cu lichidul acela pana dispar toti.
offf...toate florile ai luat paduchii astia, lamaiul, cala(care facuse 4 pui) si filodendronul este plin, ambele mai bine spus....multumesc mult pentru sfat.
azi le stropisem cu un praf care trebuia dizolvat in apa...dar fara efect. M-am uitat acum cateva minute la ele
Pentru paduchi incearca sa le faci frectie cu gaz. numai sa nu fie din aia lati.
Daca florile sunt tinute in apa a lumina si la racoare nu ar avea dce sa se usuce