Nu cred ca se va strica, dar se pot intampla mai multe. De ex: motorul va fi fortat, aburii de la mancare se vor transforma in turturi, de va produce un mic "soc" de separare temporara a celor doua substante din conducte (uleiul si freonul).
Se strica mancarea, nu frigiderul! Si iti spun si de ce :in timp ce preparam mancarea, deci prin fierbere, se distrug toti microbii. Insa in timpul procesului de racire, mancarea este din nou contaminata cu diversi germeni si nu trebuie sa o pastram pentru mult timp la temperatura ambientala. Ideal ar fi sa racim imediat mancarea ( daca nu o consumam ), pentru a evita contaminarea si sa o bagam la frigider. Bagand-o calda nu faci altceva decat sa mentii microbii. Pe langa asta, temperatura din frigider se schimba ( se ridica ) riscand alterarea si celorlalte alimente deja existente!
Nu se stica frigiderul, eu fac asta de mult timp pun mancare calda in frigider si nu l-am Stricat.Doar ca va consuma mai mult curent pana v-a scadea iar temperatura la cat este reglata.
Ei se strica pe dracu Nu se strica nimic, e doar parerea unor persoane necunoscatoare de probleme tehnice. Se intampla doar ca va consuma ceva mai mult curent electric pana se raceste mancarea.
Pai mananca si tu o inghetata sau bei apa rece
si dupa aceea mananci repede ceva cald sa vezi ce se intampla
Hai ca m-ai facut sa radNu se strica frigidereu ci manacreaia aminte de la astia mai tineri!
Aburi calzi de la minacre vor stica frigiderul.mai bine astepti pina se raceste minacarea decit sa cumperi un frigider nou
Da se strica frigiderul pentru ca mancarea este calda si frigiderul rece si de aceea nu au acceasi temperatura.Si se stica.
Daca pui mancarea fierbinte in frigider, aceasta il face sa lucreze mai greu.Mancarea nu are de suferit. Din contra, daca o lasi prea mult timp in bucatarie, se umple de microorganisme.
Daca pui mâncarea fierbinte în frigider, aceasta îl face să lucreze mai greu.Mancarea nu are de suferit. Din contra, dacă stă prea mult timp în bucătarie, se poate umple de microorganisme.
Daca pui mâncarea fierbinte în frigider, aceasta îl face să lucreze mai greu.Mancarea nu are de suferit. Din contra, dacă stă prea mult timp în bucătarie, se poate umple cu microorganisme.
Elelena65 întreabă: