Daca ai euforbie atunci trebuie sa stii ca la aceste plante frunzele sunt de fapt forile cele rosii pentru acesta cu 6 saptamana inainte de craciun 8 ore trebuie sa le tii la lumina buna iar in rest la intuneric, neschimbandui locul asa ca acopera-l cu ceva, ziar... ceva care nu lasa sa primeasca lumina.
Deoarece s-a schimbat clima, am si eu una care anul trecut in loc sa infloreasca de craciun a inflorit de pasti si pana atunci in fiecare an inflorea de craciun
iar cea care inflorea de obicei in august, anul acesta nu a inflorit nicicum iar daca te referi la floarea craciunului care face frunze rosii ca inflorescentza sa te tzii de sfaturile Raspuns anonim
Craciunitele infloresc de'obicei de craciun. eu am un soi care imi infloreste si la sfarsitul lui martie. trebuie sa o tii la lumina, caldura, sa o uzi doar o data pe saptamana, si o data pe an sa-i schimbi pamantul... sper sa functioneze si la tine, eu asa procedez.
De batranete! opreste cativa lastari si planteaza-i in ghiveci cu pamant schimbat.Restul plantei poti sa o arunci! am patit si eu la fel.