Daca stai la casa, sunt multe posibilități. eu când stăteam la bunici, apăreau de nicăieri prin colturile camerelor și asta deoarece chiar daca aveam protecție la intrări, păianjenii sunt foarte flexibili sa zic așa, pot intra și prin cele mai mici crăpături. Sau când lași ușa deschisă. pot intra prin orice colt, că nu se prea ține cont de gravitație. Daca casa este zugrăvită și acoperita de orice crapatura și nu lași ușa/geamurile deschise fara protecție prea mult, nu ar trebui sa mai întâlnești păianjeni. Dar în primul rând trebuie sa verifici sa nu fie stabilită o familie de păianjeni undeva prin casa. De obicei sunt pe la colțuri, prin canapele, pe sub paturi, etc.
Si plasa aia cei? Plasa adica are gaurele deci poate intra un pui mic de paianjen,apoi sa creasca acolo inauntru.
Ori plasa aia nu-i etanja perfect,asa crezi tu dar nu-i asa.
Paianjenii is buni, prind alte insecte ce is pe acolo. Unde is paianjeni, inseamna ca sunt si insecte, altfel aia nu ar sta acolo, nu ar avea ce minca, asa ca lasa-i sa isi faca treaba
Păianjenii de casă.
https://www.google.ro/......ps?/search
La Pholcus te referi la specia asta cu picioare lungi,ăștia sunt total inofensivi,nu îți fac nici un rau.
Văd că nu scapi de ei sub nici o forma poate de la mizerie apar, sau ceva acolo unde apar ei, dă-i bine cu matura cu ceva acolo unde tot apar și cu o otravă specială,dar nu doar acolo prin toate părțile unde se pot ascunde și nu s la vedere,sunt la farmacia veterinara otrăvuri de astea.
Oricum nu ai de ce sa te sperii,și dacă se pun pe tine nu îți fac nimic, nu sunt veninoși, in schimb aia cu cruce aia sunt periculoși, aia fac parte din alta specie, mă apucă teroarea când îmi reamintesc, tot corpul mi-a dat freez body când îmi reamintesc că unu imens de ala periculos avea panza exact la geamul meu și eu stau la etajul 2, ultimul etaj,era pe dinafară,cum deschideai geamul se vedea în toată splendoarea sa,paralizat rămâneam când îl vedeam,era imens,nu știu ce căuta tocmai la înălțimea aia mare și la geamul meu dar dormeam cu frica,ăștia chiar sunt periculoși,nici nu ști când ajungi in spital și faci un șoc emoțional de îl vezi pe tine
De aia nu ai de ce sa te temi,pui otravă într-o sticlă de jumate de litru și pulverizezi,mai întâi pui apa apoi soluțiile alea ți se va explica la farmaciile veterinare.
E posibil sa suferi de arahnofobie te salvez eu oricând puiul meu,nu permit eu nici unui păianjen sa te terorizeze
s-ar putea să vezi pânze de păianjen,le întâlniri cu matura cu ceva și abia apoi dai cu solutie. Închide gemurile,fa curatenie generala, vopsește pereții și nu mai vin. Dar se spune că poartă noroc
când o să ai de aialalti sa îți faci griji. Trebuie sa înfunzi cu ceva toate crăpăturile posibile și imposibile din casa, apartament. Și eu am văzut de aia, sunt inofensivi, când eram mic îmi era frica de ei, se urcase unul brusc pe televizor aveam becul stins și mi sa părut imens
mi-a dirturbst somnul și liniștea vreo 2 zile, dar am simțit că nu voi pati nimic. De astia scapi mai ușor, de gândaci scapi incredibil de greu
Mă refer la aia cu picioare subțiri și lungi. Oare care fobii mai ai tu viața mea
Tu îi aduci în casă fără să știi, ei se agață de haine și astfel ajung în locuințele oamenilor.