| adriana_petcu a întrebat:

De ce vin ciorile la mine in curte? De vreo 3 zile, cel putin 15 ciori imi dau tarcoale in curte... eu le alung dar tot se intorc si chiar ma sperie...

Răspuns Câştigător
assiris
| assiris a răspuns:

Or fi gasit ceva de mincare. De distractie nu vin ele.

6 răspunsuri:
cristian
| cristian a răspuns:

Ciorile si-au gasit adapost pe acolo.Pentru a le alunga cauta un vanator sa le sperie cu pusca.Au aparut si niste aparate cu ultrasunete pentru alungat ciorile.

blonda_suprema
| blonda_suprema a răspuns:

Ai cumva catel in curte? II dai sa manance si ii raman resturi? Daca da sau daca e ceva de mancare pentru ele prin curte ele de aceea vin.

| monicaclaudia a răspuns:

avind si eu o casa la tara crede-ma si la mine vin ciori porumbei ciocanitori doar ca eu le dau de mincare din cauza ca in perioada asta nu prea gasesc nimica de mincare in cimpuri ( din cauza zapezi )
da intrebarea mea pentru tine e de ce te sperie =? nu fac nimica rau si daca gasesc ceva rame, orice de ce sa nu manince

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pune o sperietoare de ciori!

| virgilmirescu a răspuns:

Poate ai vreun mic cadavru pe acolo (nu glumesc, poate e vreo vrabiuta sau o pisica pitita pevreundeva). Stiu ca e macabru, dar asta ar putea fi cauza...

| cristina_horea a răspuns:

Ai cumva un iaz mic cu pesti? La tara la mine asa aveam si mereu roiau ciorile...