Sunt niste prafuri care se pun pe la praguri la intrare si in casa. Le gasesti la farmacia veterinara. Nu stiu cum se numesc, dar stiu cei de acolo. Gasesti o solutie si la farmaciile fito-sanitare. Stiu aia ce sa-ti dea daca le spui care e problema.
Am pus si eu o intrebare de genu asta, dar nu mi-a raspuns nimeni... daca gasesti o solutie sa-mi zici si me.
Se gaseste la farmacia veterinara solutie sau praf. Vei primi si instructiuni de folosire.(ceri solutie pentru purici fara sa iti fie rusine!)
Dotati pisicile cu zgarzi pentru purici. E drept, sigur cateva babe nu vor vrea sa cotizeze, dar nu costa o avere. Acum 1 saptamana am cumparat cu 7 lei una. Eventual luati pentru caini (nu cred sa nu fie bune), ca sunt mai lungi si le puteti taia in 2 bucati. Sau puteti purta chiar voi zgarda...
Du te la asociatia de proprietari, spune le si o sa cheme exhipa de dezinfectie. Stiu situatia, acum sunt aproape 2 ani de cand in scara mea nu mai intra nici un pui de animal, caci avem si interfon dar puricii si toate cele din momentul ala au disparut. Ne a costat n jur de 20 lei de apartament. Si au dezinfectat toata scara plus apartamentul fiecaruia.
De pisici nu-i greu de scapat, aduceti un caine pe scara cateva zile si se lecuiesc, iar pentru purici exista la magazinul veterinar o solutie cu pompita dai de cateva ori si dispar...succes