Fă retur produsului. Dacă e luat prin comandă online sunt obligați să ți-l schimbe în termen de 30 de zile. Chiar dacă s-a stricat.
Bateria aia are curent in ea? Intreb, poate ca desi spui tu ca ai pus-o la incarcat, poate e deja moarta.
Deci trebuie prima data sa verifici daca bateria este buna, nu te baga sa desfaci altceva fara sa stii sigur ca bateria este buna.
Du bateria undeva si verifica, sa stii sigur ca are curent in ea, destul pentru a misca acea scula.
Asa acasa poti si tu sa verifici, dar nu vezi daca ar fi buna sau rea, voltaj ar putea sa arate, dar cand pui sa dea, atunci nu prea are ce da.
Dupa ce stii ca bateria e buna, atunci desfaci scula, vezi traseul pana la motor, poate sa fie din intrerupator, sa nu fie cine stie ce complicat, sau poate o avea o siguranta pe undeva.Verific carbunii si cam aia ar fi tot, de la baterie pana la carbuni, se verifica daca toate cablurile sa fie in regula, verifici intrerupatorul ala, trebuie sa ai aparat de masura, sa vezi continuitatea.
Daca este in garantie, atunci trimte inapoi, or sa iti dea alta.Dar daca ai dat pe ea 1 suta lei, atit face, de suta aia gata, ai taiat odata, e de ajuns, cam asa is facute alea, o singura utilizare si alta la rind
Glumesc, dar nu-i deloc complicat sa o desfaci si sa verifici, asta daca te pricepi sa surubaresti, daca stii despre cabluri, sa iti dai seama daca e ceva desfacut bla bla.
Daca erai linga mine, te ajutam eu moca, dar uite, unia se par vor sa iti ia mai mult de dublu uni oameni se supraevalueaza, se cred mai stiu eu ce "mari meseriasi "
anonim_4396 întreabă: