| mellisa_1721 a întrebat:

De la ce varsta pot sa le dau puilor de gaina grau? au deja 3 luni. funda

6 răspunsuri:
regis
| regis a răspuns:

La trei luni puii tai trebuiau sa fie deja la congelator, poti sa le dai linistita orice.

caramela
| caramela a răspuns:

Buna! le poti da, sunt destul de mari, depinde cu ce au fost invatati sa manance. daca au fost hraniti cu concentrate, iti va fi greu sa ii inveti sa manance altceva in afara de concentrate, dar daca au fost crescuti ecologic, vor manca cu siguranta...
O seara buna!
PS! ATENTIE SA NU FIE GRAU NOU! trebuie sa fie uscat bine sa nu se unfle puisorii.

| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Graul nu e prea recomandat pentru pasari, in general. Uruiala de porumb, floarea soarelui, eventual in amestec cu putin concentrat.

| LIN2010 a răspuns:

Poti sa le dai deja, in amestec cu granule daca folosesti pentru crestere mai rapida, sau mai ecologic in amestec de porumb si orz macinate mai granulat(pasat), sa nu uiti si de nisip pus intr-un loc separat ca sa-i ajute la digestie, cand treci pe graunte.Succes.

| Hevnoraak a răspuns:

Eu le dădeam și de la cateva săptămâni după ce ieșeau din ou.

| andranego99 a răspuns:

Buna,dupa parerea mea puisorii sunt cam mici la 3 luni pentru a fii hraniti cu grau. Poti sa le dai grau maruntit, malai, coji de ou pisat(pentru calciu) si ceva de genul acesta. Sper ca raspunsul meu sa tit fie de ajutor.

Întrebări similare