De la standardul in baza caruia a fost clasificată, standard emis de Deutsches Institut für Normung (DIN), unul din cele mai importante institute de standardizare din lume.
Sunt niste standarde care trebuiesc indeplinite pentru a putea fi folosite intr-un anumit domeniu. Dar tu fiind in necunostinta de cauza, jignesti ca la usa cortului.
Alo, gara. Asa ceva poti cauta si tu. Daca tratezi TPU ca pe un gunoi, ce cauti pe aici? Cauta raspuns in alta parte daca nu-ti convine. Sunt de 11 ani pe site si am intalnit multi, ca tine, care pot gasi un raspuns pe Google, cu usurinta, iar aici fac pe nedreptatitii.
Mai, baiatule, nu fi mojic, ti-am raspuns ce stiu. Daca tu esti greu de cap, e problema ta. Vad ca arunci cu noroi in toti cei care ti-au raspuns pana acum dar nu te-au raportat. Eu am sa o fac.
Uite de asta suntem unde suntem ca natie... omul iti explica ceva si tu nici macar nu ai bunul simt sa citesti link-ul dat. Asta primo, secundo pui etichete inainte de a vedea ditamai afisul care il porti!
Cu tot respectul cuvenit, ai deschis macar link-ul? Ai citit si inteles ce scrie acolo?