Exista la marketuri cutii sau polite din panza ce se prind cu scai si pe care poti sa le pui oriunde, fie intr-un dulap, fie pe perete (intr-un colt, mai la vedere sau nu).
Poy ia-le pe rand.Maimutoii care iti plac pastreaza vreo 10 e ok.restul, imi pare rau, in cutie si in debara sau ii poti da cuiva. Si pui unul in pat unul pe birou unul pe noptiera pe scaun. Eu am unul si in interiorul biroului sau in sifonier pe vreun raft mai poti sa-i pui
Poti pune pe perete latisori in care sa bati cuie ci sa-i agati acolo, nu deranjeaza pe nimeni si nici nu te incurca... sper ca ti-am fost de folos
Ai putea sa ii agati cu ata de candelabru sau garnisa de la perdea...si eu m-am gandit la pat
Si eu am aceeasi problema, depinde de marimea camerei, eu leas pastra deoarece mie imi plac, si as scapa de cele nefolositoare cutii etc, nu stiu parerea mea
Eu pe ai fiicei mele i-am pus sus pe dulapul din camera ei si arata ff bine, chia dragute!
Buna.Am vazut intr-un film:...pe tavan! Ideea mi-a parut super, mai ales ca poti admira pufosii chiar inainte de somnic.
Park1Suin întreabă: