| Radaaa a întrebat:

Deci ma confrunt cu o problema aiurea rau, am vazut ca intr-un dulap niste cereale au facut fluturi, okay am aruncat punga aia si am curatat temeinic dulapul, dar acum au aparut niste larve pe mobila, tavan, chiar si pe perete de vreo 3 saptamani desi am aruncat ce era de aruncat. Ce sa fac ca sa scap de ele? Fluturi nu am mai vazut dar larvele astea ma dezgusta, as putea folosi Raid sau? Orice idee e binevenita, va rog sa ma ajutati happy

5 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Apeleaza la o firma care deratizeaza, si profita sa faca tot apartamentul asa scapi si de alte neplaceri

| WhiteLife a răspuns:

Sa nu cumva sa fie ceva oua in spatele dulapului/un loc greu de observat. Daca dai cu Raid sa lasi sa actioneze, apoi sa speli bine dulapul daca pui alimente. Daca tot sunt probleme mergi la o fitofarmacie.

| zilog a răspuns:

Te rezolvă john mergi la aia care se ocupa cu otravuri pentru plante

care se ocupa cu pesticide pentru vie
care vand oficial otravuri pentru dat pe camp

spune-le povestea si o sa iti dea ei o otrava de iti mai mor trei vecini
doi de jos si unul de sus

in rest daca vrei sa o iei pe calea traditionala cauta RAID SPUMA
este mai greu de gasit dar este bun ca te va apara 4 luni de tot ce misca
nu ca alta porcarii de otravuri care azi dai banii pe ele maine nu mai au efect

cumperi 4 spray-uri din astea cu raid spuma
le dai cu scoci pe doua dintre ele sa tina apasat pe buton ca sa poti sa fugi din camera respectiva
si gata le arunci in camera aceea sa se goleasca singure fara sa te otravesti si tu
si celelalte 2 spray-uri le dai peste 2 saptamani
si apoi dai un spray la 2 saptamani

si gata ai scapat de tot ce misca
bine inteles lasi camera cu usile si geamurile inchse 24 ore dupa ce dai apoi respiri bine afara din camera
si fara sa respiri in camera aceea mergi deschizi usile geamurile larg deschise fugi pe afara la o bere langa bloc timp de 4 ore sa se aeriseasca si gata ai scapat si de balauri de la 2 spray-uri date intr-o singura camra de o data
pleaca si mama lor de fantome
se muta pana si extraterestri de la atata otrava ca li-se apleaca

| Alinailies a răspuns:

Otet si dispar

| marevna13 a răspuns:

Da, cumpara bygon sau raid pentru muste, probabil acelea sunt larvele mustelor.