Este bine si tare placut, eu ii am deja in curte si mananc din ei, diferenta este ca eu traiesc in alt climat si in alta emisfera.
Cum sa nu, sudul Romaniei cred ca deja e propice pentru cultivare de fructe exotice
Daca ajungi sa plantezi pomi de care spui, atunci o sa le ducu dorul astora cei plti planta acum, mere, pere, etc.
Si iti garantez ca citrice, avocado si alte poame ce tie ti se par acum wow, nu-s mai bune ca cele care cresc acum in curtea ta.
Deci cand se va intampla asa ceva, vei duce dorul astora de care acum este plictisit pentru ca astea nu vor mai creste in conditiile alea.
Exact, oare cum ar fi? Ar fi normal, omu maninca ce gaseste la locul unde se afla, asa ca nu vad ceva wow, poti si acum sa maninci oprice fruct, cel putin eu asa cred, acum daca tu nu-ti permiti sa maninci un avocado sau o portocala, asta e treaba ta.Mango sa-mi dai moca sa ma si platesti ca nu maninc avocado cam la fel, citrice mai merge, curmale is bune, dar nu prea multe sa maninci.
Cum ar fi? Din pct meu de vedere ar fi naspa, adica sa nu am f ructele astea di n zona temperata, si sa am doar ce arati tu, ar fi naspa.
Prin zona Olteniei deja se pun... kiwi, smochini în câțiva ani dacă nu se găsește soluție la seceta nu mai este nevoie sa pleci în Dubai vei vedea dune și nisipuri pe la Dăbuleni sau Craiova... și o turma mare de cămile
Allah Akbar!