Preferatul meu este cainele deoarece este devotat! de exemplu:cazi intr-un rau.vine cainele si te scoate.SE POATE INTAMPLA!
deci, cainele este devotat, il poti dresa sau il poti plimba.nu spun ca eu am ceva cu pisicile.imi plac si ele dar mai mult cainii.
Ciinele. Chiar daca azi era sa ma muste unul simpatic. Pisica niciodata nu va fi pentru om un prieten asa de bun ca ciinele.
Buna dimi! cateii si pisicutele, dar sa le vad la altii ca la mine e de jale cu cainele meu lup, nu suporta pisicile neam, nici pasarile cerului nu au voi in curte, pe gard, mai ales pe cusca lui.
Eu una iubesc absolut toate animalele dar prefer pisica pentru ca este un animal plin de mistere dar foarte afectuos, am o pisicuta care la inceput sarea imediat la bataie, era o batausa, chiar si cu ciinii se batea, iar acum este o pupacioasa, foarte dornica de alintat si as putea spune si un pic dresata, iubeste sa te joci cu ea cu o mingiuta sau o bucatica de crenvusti pe care le aduce linga tine si te face atent ca vrea sa te joci, i le arunci si le aduce inapoi si/ti arata ca a venit sa i/o mai arunci. Pe undeva are ceva apucaturi de catel, te spala pe miini, pe fata si daca esti suparat simte si vine la tine, se urca pe tine si miorlaie incet parca te intreaba ce ai. nu stiu daca cineva i/ar rezista, sotul meu era un antipisica convins si acum e topit dupa ea
Pisica ( deoarece este independenta si face ce vrea! )
nu ca cainele care sta numa pe langa om ca nu poate supravietui singur...
E vorba de pisica vs caine (pisica castiga )nu relatia lor cu oamenii!