Da, eu am cumparat un cuptor de fabricatie sarbeasca, se numeste smederevo, pe lemne, sotia este foarte multumita de el, coace prajituri, cozonaci, paine, mai cate o friptura la tava, sunt mult mai gustoase toate preparatele fata de aragazs-au cuptor cu microunde. Merita cu prisosinta.
Am eu, mai bun e pentru framantat de cat pentru copt
sa faci o paine cu masina la aparatul meu dureza 3 H, acum depinde poate si de marca nu stiu...
am renuntat sa mai fac la masina si o fac la cuptor
la masina, painea iese crocanta deasupra si frageda in mijloc... nu am de ca zic iese o paine de nota 20
dar timpul e cam mare pentru o singura paine
asta e parerea mea
app daca faci paine sa ii pui deasupra si mac, chimen, miezi de seminte
mie imi place ceea cu tarate
Se merita, poti face si cozonaci cu el, si-au cumparat strabunici mei, si am vazut si eu cum functioneaza. Nu e greu de "manevrat" si iese o paine super buna si moale, e mai eficient decat sa cumperi de la magazin (parerea mea).
Nu faci economie de bani, dar iese o paine ca la mama acasa daca ii pui faina buna! merge calda cu zahar si vin rosu de tara(calavie)!
Da, e foarte bun iti iese o paine foarte pufoasa si buna si oricum nu se compara cu cea din comert.
Nu am, insa iti recomand un articol bun despre asta: http://www.cerecomand.ro/culinar/moulinex-ow2000/
Sincer arnci banii degeaba, ai sa-l folosesti la inceput si doar atat.Al meu are programe si programe de la 1H la 4H jumatate, normal ca painea iese atat cat sa o mananc doar eu fara sa mai ajunga si la altcineva, este prea mica si sincer nici nu are un gust asa de bun