Trebuie sa crezi in dumnezeu, si nu mai crede in toate superstitiile, pentru. ca a crede in suprsst...este ca si cum ai crede in cel cu coarne.ce ne-am face daca vedem o pisica neagra in vis sau realitate? sau un popa? ce dumnezeu? santem un popor de crestini.
Babele Ce sa le faci! Daca visezi o pisica nearga se spune ca trebuie sa ai grija ce se afla du pa usa.Adica sa fii prevezator, poate un prieten te v-a insela.Sau se zice sa vei avea noroc,nu ghinion, nu stiu, tot felul de prostii se aud. Odata am auzit ca daca vezi o ciocanitoare in vis vei muri...La dracu` trebuia sa mor demult.In fine, numai prostii...
Nu exista asa ceva...M-am saturat de tot felul de superstiti ca daca vezi o pisica neagra prin fata ochilor, ca daca treci pe sub scarra...M-am saturat nu vreau sa mai aud in viata meaasa ceva
... nu
toate superstitiile sunt inventate de cei mai in varsta sau de cei fara frica de Dumnezeu.
totul e sa fii optimist si tot timpul cu o gandire pozitiva:-p
Eu unu nu cred in superstitii si sa stii si tu ca daca tu crezi in asta poate se va intampla dar daca nu crezi iti garantez ca nu o sa ai nici un ghinion
Asa se spune, dar nu e adevarat. Sunt doar prostii. Si oricum, chiar daca ar fi adevarat, nu ai avea ghinion pe viata. Poate doar cativa ani. De exemplu 7 ani, cum sunt si celelalte zvonuri.
DenisaNicoletaG întreabă:
anonim_4396 întreabă:
AnneBre întreabă: