| AlinCatalin a întrebat:

E adevarat ca daca visezi o pisica neagra ai ghinion pe viata?

Răspuns Câştigător
| nikollee92 a răspuns:

Nu e adevarat.Nu mai crede in supertstitii!

16 răspunsuri:
| costel_4263 a răspuns:

Trebuie sa crezi in dumnezeu, si nu mai crede in toate superstitiile, pentru. ca a crede in suprsst...este ca si cum ai crede in cel cu coarne.ce ne-am face daca vedem o pisica neagra in vis sau realitate? sau un popa? ce dumnezeu? santem un popor de crestini.

| Maria123 a răspuns:

E adevarat! Mos Craciun exista!

| Winniee a răspuns:

Babele Ce sa le faci! Daca visezi o pisica nearga se spune ca trebuie sa ai grija ce se afla du pa usa.Adica sa fii prevezator, poate un prieten te v-a insela.Sau se zice sa vei avea noroc,nu ghinion, nu stiu, tot felul de prostii se aud. Odata am auzit ca daca vezi o ciocanitoare in vis vei muri...La dracu` trebuia sa mor demult.In fine, numai prostii...

| AlinCatalin explică:

Huh...eu am visat la pisici negre

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu chiar asa mai mult doar se spune ca asa ar vi dar eu nu cred ca eu am avut multe pisici negre si am si visat si nu sa adeverit nici un chinion. Sper sa iti fie de ajutor.sa sti ca nu e adevarat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Diavolul lucreaza si prin vise chiar daca se adeveresc sa nu-i dai crezare pentru ca pune stapinire pe subconstientul tau cauta un duhovnic

| Jessica a răspuns:

Ah! Normal ca nu.straight face Sunt doar zvonuri si superstitii.

| aly a răspuns:

Nu este adevarat. sunt numai superstiti.

| Minalore a răspuns:

Nu exista asa ceva...M-am saturat de tot felul de superstiti ca daca vezi o pisica neagra prin fata ochilor, ca daca treci pe sub scarra...M-am saturat nu vreau sa mai aud in viata meaasa ceva

| Snaker a răspuns:

Sunt doar superstitii...nu trebuie sa crezi in elehappy

Răspuns utilizator avertizat
| LetyKaty a răspuns:

Superstitiile sunt de babe sunt doar inventii stupide

| Dianna35668 a răspuns:

... nuhappy
toate superstitiile sunt inventate de cei mai in varsta sau de cei fara frica de Dumnezeuhappy.
totul e sa fii optimist si tot timpul cu o gandire pozitiva:-p
happy

| autovogue a răspuns:

Eu unu nu cred in superstitii si sa stii si tu ca daca tu crezi in asta poate se va intampla dar daca nu crezi iti garantez ca nu o sa ai nici un ghinionwinking

| SweetyDeny a răspuns:

Asa se spune, dar nu e adevarat. Sunt doar prostii. Si oricum, chiar daca ar fi adevarat, nu ai avea ghinion pe viata. Poate doar cativa ani. De exemplu 7 ani, cum sunt si celelalte zvonuri.

| Angel_4317 a răspuns:

Siguur ca nulaughing

babele asteawhistling