Din cate stiu, pachetul alb este mai slab, cel rosu este mai tare iar pachetul negru, este si mai tare. Depinde si de câtă cafea pui la cantitatea de apa.
Depinde de cat de sensibila esti. Eu pot sa beau doua cesti de espresso si sa adorm dupa jumatate de ora. Eu dorm cand sunt obosit, cata cafea consum nu afecteaza asta.
Pe langa marca de cafea e si vorba de ce scrie pe punga ca si putere + modul de a o face: filtru /espressor/ibric.
Eu folosesc jacobs si mi se pare destul de tare. Pe la ce ora ai baut ultima cafea? Eu ma feresc sa-mi mai pregatesc vreo cafeluta dupa ora 16.00.
Taria unei cafele nu depinde numai de marca ei, ci de cum este uscata, cum este rumenita cafeaua samd.
Sunt pe piata cel putin 10 tipuri de cafele Lavazza, unele au tarie, altele aroma, si cam toate au numere pe ele, scriind cat de strong, aromat, intens, light sunt.
Taria unei cafele mai depinde si de modul de pregatire, daca o faci la o masina expresso, una concentrata, sau una lunga si mai slaba, samd.
Beau cafea lavazza zilnic, de cel putin 20-25 de ani incoace si o prefer pe cea "strong'" facuta pe masina expresso.
cauta pe google "lavazza espresso barista" si vei vedea ca au scris pe pungi cat sunt de strong 5/10 - 6/10, 7/10/ - 8/10/ - 9/10 (9 fiind cea mai tare din 10 cat este maximu).
Îți recomand cu căldură această cafea. N-ai să regreți, crede-mă!
https://stareanatiei.ro/produs/cafea-pe-gustul-nostru/
Daca vrei efect maxim cumpara cafea boabe verde neprelucrata, prajesteo si macino dupa care bea o cescuta. Vei fi ca nou 12-15 ore.
Nu. Black Label (Devil Mountain Coffee Company) — 1555 mg caffeine per 12 fl oz brewed.
E preferata de multi romani, care ridica in slavi Italia, ca fiind mai buna, dar nu este neaparat asa.Trebuie sa citesti tu pe ambalaj sa vezi cat de tare e.