Oricum din definitia data de tine nu rezulta nicaieri ca sunt grinzi la acoperis si mai scriu si "servă" care potrivit DOOMR n-are nici o legatura cu serveste la ceva ci este servirea de la volei sau servitoare, sotia iobagului. Si, da! Grinzile sunt in podeaua camerei si in podeaua mansardei: atat! Stiu ca n-ai nici o vina ca te-ai nascut prea tarziu dar macar invata sa asculti de cei batrani! Dacii aveau sfatul batranilor de care ascultau. Si iar iti spun: o tii aiurea. Omul a intrebat de inaltimea camerei nu a mansardei.
Mai omule, definitia nu e data de mine, e data de un dictionar din 1929, pe bune ca vrei sa gasesti in DOOM ce inseamna "serva"? De ce nu cauti direct ce inseamna grinda?
Pana acum ai sustinut sus si tare ca grinzile sunt doar la tavan, acum te-ai sucit si le-ai coborat in podea? Si cum vine asta, inaltimea camerei nu a mansardei Dormitorul de la mansarda nu mai e camera?
In privinta dacilor, da, aveau sfatul bătrânilor, pentru ca erau înțelepți, nu încăpățânati. S-o fi sucit si asta dupa revoluție, ce sa-i faci.
Repet pana pricepi: era vorba de camera de locuit nu de mansarda.
Eu am spus ca nu sunt grinzi la acoperis n-am vorbit de podeaua camerei pana acum. Citesti si nu intelegi.
Normal ca nu inteleg, citez din tine:
"De altfel grinzile sunt numai la tavan. "
"Grinzile sunt in podeaua camerei si in podeaua mansardei: atat!"
"n-am vorbit de podeaua camerei pana acum. "
Pentru ca la actualele case podeaua este de beton si rar se mai folosesc grinzi. Nu ma gandeam insa ca ai sa masori inaltimea de la grinda din podeaua cameri pana in podeaua camerei, adica zero! Am ter5minat! Pentru ca esti un om prea sucit eu nu-ti mai raspund. Rare ori o fac dar am sa te blochez daca ma mai bruiezi. Nu-mi plac oamenii care nu raspund definitiei: citesc dar nu inteleg.
Este prea mica. Aceasta inaltime intalnesti la casele batranesti. Este recomandat macar sa iti faci inaltimea incaperilor la 2.70-2.80m.
sandrelu12 întreabă: