Totul e posibil. Traieste momentul, dar ia in calcul ca la chirie se mai adauga si intretinere, lumina, iar in lunile de iarna creste totul. Eu zic sa te canalizezi pe facultate sa reusesti sa o termini apoi vezi ce faci cu mutatul. Eu am fost nevoit sa inghet anul 3 in speranta ca mai pot continua, insa sortii mi-au fost potrivnici, iar acum nu se intrevede luminita de la capatul tunelului, nu am renuntat la idee, dar tot financiar e si la mine problema. Concentreaza-te pe facultate, apoi odata terminata poti intreprinde mai multe si ai si alte optiuni in plus. Daca o poti termina FA-O! Bafta!
Asa ma gandeam si eu, ca un rasfat in plus nu e tocmai indicat cand miza e mare si financiarul nesigur. Ce ma tulbur cand aud cata lupta financiara se duce pentru a face studiile pe care le visezi.Dar mi-a amintit si cata lupta ca sa ai un spatiu al tau, macar inchiriat. Iar daca nu pune nimeni umarul cu tine ce greu e.
Cred ca ai ajunge sa te simti si sarac si stresat. Adaugi facturile la utilitati, la mancare si rezulta o situatie diferita si deloc lejera psihic.
Si cand apare unul mai bun,o sa imparti cu el facturile?,nu vreau sa fiu nepoliticos,dar dupa parerea ta cam cat preconizezi ca va tine acea sursa de venit? si daca aceasta este o asa buna si sigura sursa de venit, de ce nu se joaca toata lumea? parerea mea este ca trebuie sa-ti termini studiile, poti foarte bine sa stai si la camin (daca vrei sa te separi de parinti)si daca esti asa de bun si la invatatura atunci poti obtine bursa de merit(alt venit). Traiul in chirie nu-ti va fi prea roz, va trebui sa muncesti(joci) asa cum spui zilnic, altfel nu vei face venit si-ti va fi greu de suportat cheltuielile.Respecte
Daca esti strangaret, poti sa iti iei tot ce iti propui, dar nu cred ca vei aveanorocul asta in fiecare zi, incearca sa iti gasesti si loc de munca. care e jocul ala vreau sa incerc si eu :X:X:X
Daca ti-ai ai strange bani si ti-ai lua o garsoniera ai avea traiul destul de bine, deoarece la o garsoniera costurile nu sunt asa mari dar daca iti iei un apartament crede-ma ca nu faci fata. dar daca vrei sfatul meu este sa mai strangi bani si sa-ti iei un apartament mai ai nevoie si de sprijinul parintilor
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Okami23 întreabă: