Eu as incerca la Directia sanitara. Balega poate fi un motiv serios de infectie in zona, daca e cum zici, ca te impotmolesti in ea pe drum, si chestia faina e ca cei de acolo dau amenzi usturatoare pentru chestii din astea.
Cel mai bine este sal suni pe el prima data si sa vorbesti,sa-i spui ca nu poti trece pe drum din cauza ca el arunca acolo gunoiul. Dupa ii poti spune ca il poate a runca la tine in gradina daca nu are loc iti face un bine,eu asa as face las ruga sa mi-l arunce mie in gradina.
Daca nu esti curios sa til dea tie,nici nu vrea sa inceteze sa asculte si arunca tot in drum,te duci la primarie si faci reclamatie. Daca primaria nu rezolva atunci faci reclamatie la judet,ori suni la TV si le spui alora povestea, primaria nu, judetu nu, primarii nu-s curiosi sa ia nici o masura.
Bine nu stiu daca se deranjeaza aia de la un post TV sa vina sa filmeze dar poti incerca.
Daca ii arunci gunoi pe casa iese cu scandal iar tu o poti pati, te leaga politia, ala e atac asupra proprietatii particulare deci nu te-as sfatui sa faci asa ceva.
Atata timp cat nu este pe terenul tau nu prea ai ce sa faci, daca este pe sosea este domeniul primariei daca te deranjeaza mirosul il poti da in judecata pentru violare olfactiva. Sper ca te-am ajutat.
Da e in sosea si mersi mult
DANIEL17101998 întreabă: