Glumesti? cum sa il tai tu? bine. exista persoane si persoane. dar eu nu as face asta nici sa. doamne! Eu prefer sa mananc altceva decat sa sacrific vreun animal. Bineinteles mananc si eu porc, gaini. dar nu asa. Parintii mei taie porc, dar cand voi fi mare nu voi face asta. Nu stiu, eu te sfatuiesc sa rogi pe cineva daca chiar trebuie sa il tai. Succes!
Inainte de sacrificare, curcanul trebuie imbatat, de preferat cu rom, dar merge si cu alta bautura spirtoasa. Pur si simplu i-o torni pe gat si astepti sa isi faca efectul. Nu stiu sigur cantitatea, dar parca 200 de grame de caciula e suficient. Alcoolul ii va alina suferinta si va fragezi carnea. Dupa ce l-ai imbatat, ii legi picioarele cu o sfoara si il prinzi de la baza aripilor, tinandu-le pe amandoua cu o singura mana. Cu cealalta ii retezi beregata folosind un cutit si tinandu-l foarte bine de aripi pana ce nu mai misca deloc (pentru siguranta ii poti reteza complet gatul). Pentru ca sacrificarea presupune putina agitatie si sange, dar si pentru ca neavand experienta s-ar putea sa iti scape, eu nu ti-as recomanda sa alegi balconul ca si loc de sacrificare. Incearca si tu in curtea unui prieten sau undeva in aer liber, bineinteles intr-un loc mai retras, ferit de privirile oamenilor.
@alialina - te rugam ca atunci cand vei fi mare sa nu mananci animale vii...
Pui un picior pe aripi pe amandoua si un picior pe ghearele lui si il tii de cap cu o mana si cu cealalta tai.succes
anonim_4396 întreabă: