| multimoak a întrebat:

Gospodinelor, cat va ia curatenia de Paste? Mie vreo 3-4 zile. Dar asta inseamna curatenie peste tot. Voi?

Răspuns Câştigător
Elianna
| Elianna a răspuns:

Depinde, daca 3-4 zile inseamna 10 /zi ore sau 3-4 ore/zi! Pentru mine, dureaza cam o saptamana cu 5 -6 ore/zi, si incep cu sertarele, dulapurile de haine si cele din bucatarie, lustruit parchetul si mobila, curatat si aranjat cartile in biblioteca si vitrinele cu pahare si vesela, curatat covoarele, nu numai batut, spalat geamuri, perdele, cuverturi, paturi, ordine in balcon la flori si schimbat pamant, camara, beci, spalat si calcat tot ce este murdar sau nefolosit din toamna, ma rog, tot, tot, tot.

5 răspunsuri:
| mirey_4137 a răspuns:

Depinde de fiecare! eu sunt o persoana care mentin curatenia in sensul; ca spal mereu geamurile cand se murdaresc, mobila, spal pe jos iar mie de paste nu imi ia decat o zii ca practic eu in permanenta fac curatenie generala cum fac unele de paste eu o mentin inclusiv in baie si inbucatarie sterg mereu faianta si implicit mobila in bucatarie

| lucib a răspuns:

Desi sunt baiat, particip si eu:5-6 ore...

| alina_3473 a răspuns:

La ce iti foloseste daca iti spun?

| fierforjat a răspuns:

Nu e important numarul de ore ci rezultatul si multumirea ta.
Spor la curatenie!

| AndreeaPopa_6721 a răspuns:

Depinde de numarul de camere... cat de usor e de facut curat in fiecare. Cred ca pentru un apartament cat de cat organizat rezolvi in 2-3 zile.
Anul asta de Paste nu mai fac eu curat. M-am hotarat sa imi iau menajera (te duce la 50-80 ron pe zi) si chiar am gasit ceva oferte interesante pe cautamenajera.ro.
Spor si voua
Andreea