Întrebare recomandată | Didiii15 a întrebat:

Heei, TPU! happy
Cum pot curata o cada din email, ramasa insa fara stratul de deasupra? Exista vreo solutie speciala sau ceva? URGENT!
Multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Se poate curata prin slefuire cu smirghel fin si cu un dispozitiv atasat la masina de gaurit. http://mastertools.ro/......aider.html
Pe el se pun rondele de smirghel de granulatie fina.

6 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Mai bine schimbi vana pentru ca e munca grea cu smirgheluitul

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Schimbo,sau in caz daua la fier vechi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate ar trebui sa iti respecti propriul sfatwinking. Uite aici definitia pentru email, luata chiar din DEX :

EMÁIL ~uri n. 1) Substanță sticloasă, colorată diferit, care se aplică pe suprafața unor obiecte metalice sau de ceramică, cu scopul de a le proteja și înfrumuseța; smalț. 2) la pl. Obiecte emailate. [Sil. e-mail] /

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

E adevarat, nu cada e din email, ci doar stratul de deasupra (smaltul), greseala mea. Aparent, insa, tot eu sunt cea care stie mai multe despre acest subiect (nu vreau sa par nesimtita sau aroganta, imi cer scuze). O zi buna sa ai. (am scris astfel, in doua parti, pentru ca nu mi s-a putut publica comentariul intreg)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Scuza-ma, dar eu am scris "email" (care inseamna smalt), nu "e-mail" (care inseamna casuta electronica si pe care cuvant, apropo, stiu si eu sa il scriu corect, fara sa ma uit in vreun dictionar sau ceva). N-am sa iau in calcul "jignirea" de mai sus, tot comentariul in sine e lipsit de sens. Stiu ca e frustrant sa nu ai dreptate, dar treci pestewinking. O zi buna sa ai.

| AdrianPanaintescu a răspuns:

Folosește etichete și foldere