Simplu, iei un apartament decent si la momentul in care visul tau se va implini si iti vei lua o casa atunci vei inchiria aprtamentul. Investitia in imobiliare e cea mai buna si mai sigura
Tu stii mai bine decat noi cum stai cu banii. Cel mai practic ar fi sa iei acum ceva mic si dupa vezi tu cum te orientezi. P.S. Pot sa iti pun un pont la un dezvoltator care are apartamente la preturi ok intr-o zona relativ accesibila (cam 1200 de metri de statia de tramvai, foarte linistita) - in zona asta, mai exact: https://www.google.com/......vpcDhpPRSA
Ca idee, are niste apartamente de o camera foarte misto (38 mp) undeva pe la 35.000 EUR. Posibil sa fie pe la 32 chiar, nu mai stiu exact cit sunt scorurile. Bloc de 3 etaje, constructie sanatoasa, locuri de parcare pe linga, etc.
Ai 14 ani, ai strâns deja bani de o casă, iar la anul mergi la UMF?
Este posibil să fie un record. Dă un telefon la Guiness Book și interesează-te.
Nu am 14 ani?♀️
" în 20 Ianuarie | ancuta286 a întrebat:
Hei! Am 14 ani si un iubit cu jumatate de an mai mare ca mine."
Dap. Acest cont nu este al meu. Este al verisoarei mele care ii super stupida (avand in vedere intrebarea pusa de ea). Mi se pare foarte deplasat sa nu ne axam pe intrebarea pusa de o persoana. De ce trebuie sa facem ancheta? Ce sa demonstram?
Si mie mi se pare deplasat sa folosești contul unei verișoare pe care o consideri "super stupidă" și apoi să te miri că nu ești luată în serios.
Durează un minut să-ți faci propriul cont.
Si care ii schema? Eu pun o intrebare tu raspunzi calumea la ea pentru ca an nevoie de ajutor. Daca o persoana are nevoie de ajutor tu cauti sa o impungi in toate partiile?
Sa stai in chirie pana iti vei lua casa. Nu merita sa pierzi bani prin credite, sau daca ai bani, sa ti-l iei cu banii jos si dupa sa il vinzi.
Da, o să dea pe chirie în 6 ani cât ar da să cumpere un apartament, genial răspuns
Unde gasesti apartamente cu 18-20. 000euro in Iasi, ca iau si eu
Am exagerat puțin
dar cum să-i zici că mai bine dă chirie decât credit?
chiria e egală cu rata la bancă
Asa e. Dai pe un apartament 50000 si platesti inapoi dublu. Sau in cazul lui sa il vanda dupa 6 ani ii baga o gaura in portofel de nu o poate duce?
și dacă plătești 20000 chirie în 6 ani și nu te alegi cu nimic e mai bine?
Daca tu ai sta in chirie cu 300 de euro pe luna e problema ta. Dar altii gandesc mai bine ca tine.
O chirie decentă e minim 200
o rată la bancă pentru un apartament e aprox. 200 euro pe lună
investiția într-un apartament se amortizează în timp, în chirie nu se amortizează nimic