In casa odată pe săptămână, o data la 2-3 săptămâni în camerele care nu sunt folosite deloc.
Problema nu e mizeria, problema e praful
Știu asta, analfabetule. Vezi că pute locul sub tine, fiindcă iubești prea mult apa. Te-am activat, apoi ai confirmat, soap hater ce ești.
Ungureanule,tu esti, taică? Bă băiete, nu ma gandeam ca o sa te gasesc pe TPU.M-ai facut sa rad, te iert.
https://www.youtube.com/watch?v=kVANQnLik8Q&ab_channel=iUmor
Am ajuns la preformța sa nu fac mizerie ca sa nu fac curătenie prea des
Am un laborator atelier unde lucrez si pana acu cativa ani faceam bucati de fire pini chestii sarmulte varnesuri pe langa mine pe jos
acum gata m-am desteptat sunt foarte atent cu fiecre sarmultita in parte cu fiecare lucru care ar putea sa faca mizerie
am atat pe masa cutiute pentru mizerie cat si sub masa intre picioare un cos de gunoi
am si halat ca sa nu mai murdaresc blugii ca asta faceam eu munceam putin si gata aveam blugii murdari deasupra genunchilor ca puneam mana pe ei si in rest erau curati impecabil
si se tot uzau asa spalandui in fiecare zi
acum nu ii mai murdaresc pentru ca mi-am luat halat
Iar pe jos 1 ddata pe saptamana chjiar daca e nevoie chiar daca nu e nevoie dau cu matura marunt marunt pentru ca dau pentru mine
torn o 2 sticle mari de clor ACE apoi spal toata camera
am ninoleu sau linoleu cum e corect gramatical ca nu mai stiu
spal clantele usilor
spal usile cu clor
spal tot ghiuveta drirect cu clor concentrat
scot tot din frigider cand vine weekend-ul ce se poate strica arunc tot ce e conserva sau cutie de metal stil coca cola bag la loc dupa ce spal si frigiderul tot cu clor ace
fara sa il mai clatesc doar il sterg bine si gata sa ramana putin miros de clor pe acolo sa omoare virusi bacaterii chestii mucegaiuri
AM O LAMPA MARE DE 2000 W DE ULTRAVIOLETE CU MERCUR pentru sali de operatie
cu care dau 20 minute pe saptamana ca sa nu fie nici un virus pe acolo
Daca plec in weekend dau si o lumatate de spray de gandaci daca vad ca au mai intrat molii tantari pentru ca am stat cu geamul deschis apoi lumi sau cand mai ajung eu pe la spatiu pe acolo peste 2 luni de zile sterg praful si moliile tantarii
si cam gata
Asta era ideea daca ai grija sa nu faci mizerie
si daca mananci sa iti iei o cutie de carton pe masa si in cazul in cae ar cadea ceava frimituri sosuri sa cada in acea cutie nu prin toata amera
atunci se poate pastra curatenia
si daca pastrezi curatenia te inveti asa si iti vine mult mai usor sa faci putina curatenie la sfarsit de saptamana
sau o data pe luna cand vezi ca ar trebui sa faci ceva
pentru ca daca nu faci mizerie nu prea ai de ce sa faci curat
trebuie doar desinfectat asa putin si cam gata dar nu o sa ai suruburi de strans vasilina mancare cu vasilina si cu rosii stricate cazute pe jos cu guma de mestecat amestecata si fire de par
pentru ca esti atent pentru ca tot tu o sa le strangi
si asa de ce sa iti faci rau singur
SĂ ÎȚÎ MAI ZIC CEVA DEȘTEPT RĂU DE TOT
O CHESTIE SENZAȚIONALĂ
CARE PE MINE MĂ AJUTĂ EXTRAORDINAR DE MULT :
Cumperi rafuri de la dedeman de tabla costa 160 lei unele mai bune
Raft metalic depozitare Bricol 40 180 x 90 x 40 cm gri 80 kg/polita
164.lei
Si mai cumperi cutii pentru imagazinare transparente
si tii toate lucrurile in cutii de plastic pe rafturi asa nu o sa mai atarne fire asa nu o sa mai cada jucarii gunoaie piese chestii
si pui si etichete pe ele
iti faci si inventar in XCELL cu ce ai in fiecare cutie
si cand le pui in cutie le dai codur de bare sau numere cu pix-ul
si le scrii pe un caiet ce ai pus in cuita respectiva apoi le scrii in xcell
si cand cauti ceva cauti mai intai in acel xcel
si stii stocuri si daca esti pe strada
te intereseaza daca mai ai triace si vezi imediat cate bucati mai ai
te intereseaza daca mai ai fludor sau varnes sau sacaz vezi imediat care este stocul si in care cutie il ai
te intereseaza daca ai nu stiu ce tip de mufa sau trebuie sa te duci sa cumperi
ASA NU MAI FACI NICI ORISPA DE BANI
pentru ca eu aici pe rezastru si dezordine mi-am pierdut foarte multi bani
pentru ca am piese cumparate aiurea pentru ca nu stiam unde le-am pus
si acum am 7 chei franceze
am contactori pe care am dat si 450 lei / bucata vreo 6 bucati pentru ca mereu mai cumparam sa am pentru ca nu ii gaseam
IMPORTANT ESTE SA NU AI LUCRURILE PUSE IN SACOSE IN PUNGA IN PUNGA IN INTERIORUL ALTUI SAC DE SUB PAT pentru ca daca ai lucrurile bagate intr-o punga din alta punga din alta punga si sub patul tau este o magazie intreaga de pungi
si in magazie sau in debara ai doar sacose si sticle de plastic taiate in care ai pus cate ceva
cand o sa iti trebuiasca un burghiu sau o bormasina sigur nu o sa stai sa cauti in toate sacosele cu tutan camon
ci mai de graba o sa iti vina sa mergi sa mai cumperi o bormasina
si asa se duce profitul tau asa se risipeste viata ta
pentru ca viata tu o dai pe bormasina respectiva din ziua respectiva
si nu iti mai ramane nii un profit la lucrarea respeciva ca si bani in buzunar
din acest motiv unii au bani si altii nu au bani
petnru ca unii au ordine si curatenie in viata
si nu trebuie sa isi mai cumpre din nou si din nou inca un flex de si mai are 4 felex-uri
ci au cutii transparente cu ccapac in care au puse pe caprarii fiecare categorie de lucuri
scule chei o cutie
panze de fierastrau bonfaier traforaj burghie o cutie
instalatii de apa robineti si iale de usa o cutie
tranzistori o cutie
diode o cutie, tiristori o cutie, circuite integrate cutiute mai mici intr-o cutie mai mare cu etichete si lista pusa in cutia respectiva scoasa la impriumata cu ce detine
ca sa stii dac amai ccauti sau ai luat si nu ai mai pus
pentru ca de unde iei si nu mai pui se mai si termina
In bucatarie zilnic dupa ce fac de mancare sterg bufeul, aragazul, spal chiuveta. Am msina de spalat vase pe care o folosesc on fiecare seara si dimineata pun inapoi on dulap totul curat si uscat. In Baie tot zilnic sterg cu o laveta chiuveta si cada dupa ce le folosesc si curat litiera pisicii. In tarcul unde tin inchisi iepurii noaptea (ziua sunt liberi prin casa ) fac curat zilnc. In rest am o disabilitate fizica deci am angajat o tanti care vine in fiecare saptamana sa faca curatenie generala.
Barajag întreabă: