| spaikizz a întrebat:

Hei! Stiu ca exista o metoda de a inrinde rufele pe sarma... dar nu stiu care e aceea. Era ceva dupa marime, culoare...numai stiu. Voi stiti? Spuneti-mi si mie dupa ce criterii se intind rufele pe sarma. Multumesc foarte mult.
P. S.

8 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Brunetzyka_ratzusca / sau giskulitza!
Ce naiba intrebare este asta? Tu crezi ca exista reguli? Cine te-a pacalit? ( adolf )

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca la uscatul rufelor exista o regula, e clar ca traiesc intr-o tara gresita.
Totusi pina la a afla cum se intind rufele!? ai invatat toate regulile vietii? Intreb si eu!, ca de rufe chiar nu ma intereseaza. ( adolf )

| LucianGabriel a răspuns:

Nu exista nicio regula(am scris corect nicio, uitati-va in noul Doom)

| spaikizz explică:

@Anonim: Mai, sa stii ca exista. Mai documnteazate si tu!

| 123456 a răspuns:

Pfff pai hainele se intind cam asa : pantaloni la pantaloni si ii prinzi de jos nu de sus. si bluze si restul tot asa :d vezi ca acum ast fundita :d kiss

| Ktaloasa a răspuns:

Din cate stiu eu, lenjerii de pat, prosoape, tricouri, bluze, pantaloni scurti, pantaloni 3 sferturi, lungi, sutiene, chiloti si sosete. culoarile nu conteaza din cate stiu

| elviracostantea a răspuns:

Sa stii ca la tara se respecta aceasta regula...asa m-a invatat mama pe mine! prima data se pun prosoapele mici apoi mari si in ordine maiouri, camasi, bluze, fuste, rochii, pantaloni de la mic la mare totul si asa mai departe. o zi buna si sa-ti iasa bine succes!