Ori va luati paturi suprapuse ori doua paturi, unul intr-o parte a camerei si altul, in cealalta. Oricum e destul de grea situatia pentru ca si el are 17 ani. In cel mai bun caz, dupa ce restructurati, se poate muta el in sufragerie ca doar, nah, e barbatul casei si tu cu mama ta nu vezi avea probleme in a dormi in acelasi pat. Rabdare! Stiu ca este greu dar trebuie sa te adaptezi.
E destul de complicata situatia dar nu ai ce sa faci...nu poti sa darami pereti si construiesti altii ca sa iti faci o camera intr-un apartament. Iti trebuie autorizatie daca vrei sa modifici ceva. Ganditi-va sa va luati un apartament mai mare. Daca nu este posibil financiar nu prea vad solutie.
Am vazut tot pe TPU ca ar fi o solutie. Uite :
http://www.tpu.ro/......un-perete/
ce parere ai?
O alta alternativa ar fi sa va luati niste paturi suprapuse, ca sa nu mai dormiti in acelasi pat.
Bineinteles, cea mai buna alternativa ar fi sa aveti o casa mai mare, dar probabil ca acest lucru nu este posibil.
Nu stiu cum arata sufrageria voastra, nu imi pot da cu parerea, dar ai putea dormi cu mama ta in aceeasi camera si fratele tau in sufragerie.este cel mai ok asa deoarece el e barbatul casei si trebuie sa se sacrifice