| MadaMadalina1234 a întrebat:

Hei,TPU! As vrea sa-mi decorez camera dragut.Peretii camerei mele sunt deja bleo.Nu stiu ce ar da bine... M-am gandit sa pun deasupra patului niste litere(facute din hartie) si sa formez "Sweet Dreams" dar nu stiu. Pareri? Mai dati-mi va rog idei de genu'

5 răspunsuri:
| Popescu_Bria_1997 a răspuns:

Pai în funcție de ce îți place poți sa o decorezi! Și chestia cu "Swest Dreams" este tare dar sa o decupezi cu mare atentie! Ti-as recomanda dacă ai imprimanta, sa tregi fiecare litera pe o pagina, sa o decupei atent și apoi sa le decorezi! Uite, dacă îți plac fluturasi, buvnite sau alte animale /insecte care zbor, poți sa le lipești pe pereti! Sau poți sa îi pai poze/ postere cu trupa/ solistul favorit luate din deviste/scoase la imprimanta! Sper ca te-am ajutat!

| MadaMadalina1234 explică (pentru Popescu_Bria_1997):

Mersii happy Astept si alte raspunsuri.

| Caro34 a răspuns:

Bleu deschis sau inchis? Daca-i deschis, atunci cumpara-ti de pe la librarii sau de pe la piete diferite imagini care se lipesc direct pe perete. Sunt imagini din povesti, fluturi multicolori, diferite animalute de poveste, note muzicale dragut colorate etc. Nu te cunosc prea bine ca sa-ti stiu hobby-urile insa tu poti fi creativa. Reda pe un colt primele tale ganduri (vacantele de la bunici, anii copilariei, diferite jocuri care-ti plac, apoi cu timpul mai adaugi cate ceva ca sa fie mereu original!). Mult spor!

| SimonaQs a răspuns:

Vrei sa schimbi radical sau sa adaugi cate ceva pe aici pe acolo

| SimonaQs a răspuns:

Ai putea sa iti cumperi o plasa de luminite albe (instalatie) pe care sa o lipesti pe un perete. In alt loc poti sa-ti faci o galerie foto ( tu cu prietenele) diferite poze care ti se par dragute cu tine. Poti sa iti ceezi stelute albe sau galbene ca niste origami sa le prinzi cu ata si sa le lipesti pe tavan deasupra patului sau chiar o luna. Daca te pricepi la pictura si parintii iti dau voie ai putea sa-ti pictezi camera in ceva care te inspira. Daca ai gasi la magazine sau librari stelute fosforescente pe care sa le lipesti pe pereti si tavan ar fi dragut si garantez ca vor da un aspect "WOW".

Bafta! :*