| LauraEU a întrebat:

Heii happy As vrea sa imi agat niste postere in camera, cu ce sa m-i le agat, cu banda scoci sau cu chesti din alea ca pionezele doar ca sunt ma lungi si mai rezistente( nu stiu cum se numesc). As agata multe postere pe un perete intreg dar imi e frica cu "pioneze" din alea pentru ca patul meu e lipit de perete si poate cand dorm cap pe mine. Ce zice-ti? Help!
Fundita :*

Răspuns Câştigător
| UtilizatorulN a răspuns:

Pionezele n-au cum sa pice daca sunt infipte in perete. Dar le poti lipi cu scoci.

5 răspunsuri:
| Dope a răspuns:

Bună!
Îţi recomand să cumperi un carton mare şi să faci un colaj din mai multe postere. Lipeşte-le cu scotch, nu te complica.
Să ai o seară frumoasă! happy

| LauraEU explică:

Multumesc tuturor de ajutor, pana la urma am pus cu pioneze din alea de care ziceam si e bine, cu banda scoci am pus alta data si tot mi-am rupt posterele cand le-am luat. si au ramas urme de la banda.

| CISCO a răspuns:

Draga laura te duci frumos in magazin unde au tapet si ceri sa-ti dde-a o cutie de klaister sau bison cu care se pune tapetul te interesezi intrebi care este mai bun si mai ieftin, citesti frumos modul de preparare si ai grije sa nu faca cocoloase trebuie sa fie asa ca o pasta lichida pe urma dai tu frumos pe acel poster cu pensula = pensula mai lata = si dai si pe perete sau use unde vrei tu sa pui posterul si la fiecare poster procedezi la fel dai pe poster dai si pe perete si nu al lasi sa se usuce al pu-i repede in cateva secunde, eu zic inainte sa te apuci sa le pui uitate cu atentie cate vrei sa pui si masoarele si cu creionul semnezi locul nu uita da e simplu ca buna ziua si daca vrei sa-l scoti de acolo dai cu pensula cu apa lasi asa cam 3 inute iar al uzi si va iesi chiar si intreg depinde de cum tragi de poster cu grije si ne experientza ta succes pa

| FărăFiltru a răspuns:

Pune mâna pe o bormaşină şi dă-ţi găuri la cameră. Tati o să te ajute sigur.

| florinpin a răspuns:

Lipestele cu banda dublu adeziva.