Pionezele n-au cum sa pice daca sunt infipte in perete. Dar le poti lipi cu scoci.
Bună!
Îţi recomand să cumperi un carton mare şi să faci un colaj din mai multe postere. Lipeşte-le cu scotch, nu te complica.
Să ai o seară frumoasă!
Multumesc tuturor de ajutor, pana la urma am pus cu pioneze din alea de care ziceam si e bine, cu banda scoci am pus alta data si tot mi-am rupt posterele cand le-am luat. si au ramas urme de la banda.
Draga laura te duci frumos in magazin unde au tapet si ceri sa-ti dde-a o cutie de klaister sau bison cu care se pune tapetul te interesezi intrebi care este mai bun si mai ieftin, citesti frumos modul de preparare si ai grije sa nu faca cocoloase trebuie sa fie asa ca o pasta lichida pe urma dai tu frumos pe acel poster cu pensula = pensula mai lata = si dai si pe perete sau use unde vrei tu sa pui posterul si la fiecare poster procedezi la fel dai pe poster dai si pe perete si nu al lasi sa se usuce al pu-i repede in cateva secunde, eu zic inainte sa te apuci sa le pui uitate cu atentie cate vrei sa pui si masoarele si cu creionul semnezi locul nu uita da e simplu ca buna ziua si daca vrei sa-l scoti de acolo dai cu pensula cu apa lasi asa cam 3 inute iar al uzi si va iesi chiar si intreg depinde de cum tragi de poster cu grije si ne experientza ta succes pa
Pune mâna pe o bormaşină şi dă-ţi găuri la cameră. Tati o să te ajute sigur.