Heiii,deci vreau sa dai o oglinda destul de mare pe care sa o lipesc pe un perete.intrebarea mea este cu ce as putea lipi sau prinde oglinda pe perete tinand cont ca nu vreau sa i gauresc si nici nu vreau sa ma trezesc cu ea bucati pe podea
Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Utilizatorii cu email-ul neconfirmat nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi şi nu mai mult de 10 în total. Pentru a retrimite email-ul de confirmare click aici
Utilizatorul care a pus această întrebare te ignoră. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorul care a pus această întrebare este în lista ta de utilizatori ignoraţi. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorii avertizaţi nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi.
Pe urma, iei momentfix, pui pe oglinda in "spirala", lipesti oglinda de perete, o dezlipesti, astepti cam 5 min. si o lipesti la loc. ATENTIE! peretele trebuie sa fie plan! nu cocoase, nu damburi, nu gauri
Simplu. gauresti, indiferent ca-ti convine sau nu. o oglinda e grea. n-o sa tina s-o lipesti cu momentfix de exemplu. in timp se dezlipeste, tocmai pentru ca e grea.
Pai de exemplu la oglinda de la baie am niste agatatoare sa le zic asa care sunt lipite de oglinda dar asa am cumparat-o.am mai citit pe net ca merge lipita cu silicon sau macar agatatoarele alea sa le lipesc cu ceva. oglinda e destul de mare, ce am vazut eu pe net erau destul pe mici.chestia e ca aici la mine in oras nu am unde sa o duc sa o tai si sa o gauresc, de taiat o voi taia eu cu diamant(sper sa iasa ceva sa nu o fac bucati) si vreau sa prind oglinda pe perete si in prelungirea ei sa lipesc patrate tot din oglinda mici si mari, cred ca intelegi...
Pentru agatatoarele alea,(ceva cu dinti, nu? ) exista niste dibluri speciale. ca sa o lipesti pe faianta, primul lucru pe care il faci e sa dezlipesti mizeriile alea.
E destul de greu sa dau un sfat daca nu vad oglinda. dar din ce spui tu, astea ar fi solutiile. sau lasi agatatorile si pui dibluri, sau dai jos agatatorile si o lipesti de faianta.
Nu ai inteles ...am spus ca nu vreau sa gauresc oglinda si ca daca nu se poate lipi direct pe perete care e dat cu lavabila macar sa ii lipesc niste agatatori cum am la oglinda din baie oglinda pe care vreau sa o lipesc e mare, uite sa iti faci o idee, a fost prinsa inainte pe o usa, deci e lata aproape cat o usa si in inaltime cam jumatate din inaltimea usii.app nu stiu ce sunt alea dibluri sper ca intelegi acum
Nu tine pe un perete dat cu lavabila, mai ales daca oglinda e mare(grea). diblurile sunt niste chestii de plastic cu un holsurub metalic. dai o gaura pe dimensiunea diblului, bagi diblulin gaura, si cand infiletezi holsurubul, diblul respectiv se umfla in perete.
Deci daca nu sta oglinda lipita direct pe perete atunci chiar nu ma deranjaza sa gauresc peretele pentru a baga dibluri si holsurub sau cum ai zis tu dar nu vreau sa gauresc oglinda. oare daca lipesc niste agatatori pe oglinda o sa tine? si cu ce sa le lipesc?
Nu e neaparat nevoie sa lipesti ceva pe oglinda. sunt piese sau profile speciale pentru oglinda, care se prind in dibluri pe perete.nu stiu daca esti atat de bun(a) sa prinzi cleme perfect pe oglinda
Inca ceva... oglinda are un sprijin la partea de jos, sau sta in aer? daca are un sprijin la partea de jos, o poti lipi linistit(a) si pe vinarom. daca nu are sprijin, trebuie bagate dibluri
Deja ma amuza discutia asta.tu imi explici, mie mi se pare ca vorbesti chineza am oglinzi pe sifonier si nu au nicio prinzatoare...stau pur si simplu asa de inramat nu vreau ca e prea complicat. spune-mi cea mai simpla metoda si si ieftina de a pune oglinda aia pe perete te rog mai intrebat daca are nu stiu ce jos, nu are nimic...e pur si simplu o oglinda mare, fara nimic pe ea
Te-am intrebat daca o sa stea sprijinita pe o noptiere, un birou sau ceva. daca sta sprijinita pe ceva(nu suspendata) o poti lipi pe vinarom. daca nu sta sprijinita(deci, in aer) nu o sa tina lipitura. o sa se lipeasca de vinarom, dar vinaromil o sa se dezlipeasca de glet. solutia e sa iei de exemplu un colt\ar de faianta(DE PREFERAT METALIC) sa il prinzi in perete(taiat la dimensiune pentru sus si jos,), si sa bagi oglinda acolo(sa o culisezi). repet, nu-ti pot spune sigur ce si cum pentru ca nu am vazut oglinda sau peretele.
Oglinda o vreau suspendata pe perete.peretele e simplu, drept si dat cu lavabila iar oglinda este putin peste jumatatea unei usi si lata aproape cat o usa.pai si ce mi-ai zis tu acolo nu arata urat? Si mai vreau sa lipesc sub oglinda niste patrate mici si mari(cele mari sa fie cam cat palma). alea merg lipite cu silicon? o sa stea? ma gandesc ca sunt usoare...stai ca o sa caut o poza pe net si iti dau link-ul sa iti faci o idee cam ce vreau eu
Alea mici, da. aia mare e problema! daca ai un perete de bca si cand inchizi usa, peretele ala se clatina, mai devreme sau mai tarziu oglinda o sa cada.
Pe urma, iei momentfix, pui pe oglinda in "spirala", lipesti oglinda de perete, o dezlipesti, astepti cam 5 min. si o lipesti la loc. ATENTIE! peretele trebuie sa fie plan! nu cocoase, nu damburi, nu gauri
Doreşti să urmăreşti această întrebare? Vei primi răspunsurile pe email.
Adaugă întrebarea la favorite
Doreşti să adaugi această întrebare la favorite?
Ce notă dai întrebării?
Înainte de a posta răspunsul, te rugăm să te asiguri că acesta nu încalcă regulamentul.
Nu ai introdus un răspuns!
Nu ai scris un răspuns pentru această întrebare, aşa că nu avem conţinut pe care să-l publicăm
Răspunsul este publicat...
Te rugăm să aştepţi ca răspunsul tău să fie trimis spre publicare.
Atenţie!
Succes!
Atenţie!
În răspunsul pe care vrei să îl postezi au fost găsite greşeli de scriere. Ele au fost corectate automat şi le poţi vedea marcate mai jos
Atenţie!
Eşti pe cale să postezi un mesaj care poate încuraja pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe internet. Legea nr. 8 din 1996, privind dreptul de autor şi drepturile conexe, a fost modificată semnificativ prin Legea nr. 285 din 2004, prin OUG nr. 123 din 2005, precum şi prin Legea nr. 329 din 2006, iar tu ai putea să te afli în situaţia de a le încălca acum.
În ipoteza unei acţiuni pe cale legală, TPU.ro este obligat să furnizeze IP-ul tău (3.22.249.89) şi restul datelor de identificare şi informaţiilor despre tine.
Atenţie!
Nu poţi posta acest răspuns pentru că linkul pe care l-ai inclus este suspicios, iar pe TPU pirateria nu este încurajată.
Te rugăm să nu faci referire la site-uri aflate în ilegalitate şi să nu postezi linkuri spre materiale postate pe internet fără respectarea drepturilor de autor (programe, jocuri, filme sau muzică piratată)
Nu poţi posta aceast răspuns la întrebarea aleasă!
Răspunsurile ce conţin cuvinte de genul pot fi postate doar la întrebări din categoria Dragoste şi Sex
Raportează răspunsul
Trebuie să fii logat ca să votezi
Pentru a evalua un răspuns trebuie să ai cont pe TPU.ro