| lolomiley28 a întrebat:

Hello! big grin ma gandesc sa-mi vopsesc peretele.Momentan am culoare galben.Galben asa cald aproape crem. Mie nu prea imi pace >:" whistling big grin adica vreau sa fie mai multa culoare si asa camera mea e pe nord deci e destul de intunecata am mobila crem si maro.Prima data m-am gandit la un visiniu sau maro dar ar face camera sa para mai intunecata... apoi m-am gandit la culoarile mele preferate turcoaz si mov adica sa se amestece.Stati sa ma gandesc cum sa vad spun rolling on the floorDaca v-ati uitat vreodata la While You Were Out designerii de acolo fac ceva de genu pun cu pensula culoare. apoi sterg cu o carpa si este un efect fumuriu foarte frumos. Si undeva jos albastru apoi fumuriu turcoaz mov si sus de tot un roz dar foarte asa nu tipator.As vrea sa stiu cum se numeste efectul acela si cum se numeste procedeu asta sa dai culoare si sa stergi cu carpa si ziceti daca e o idee buna si dati-mi sfaturi sau sugestii sau altceva sau alte idei.Eu vreau culori foarte frumoase si oricum spunetiva parerea happyscuze ca e cam lunga da nu stiu cum sa ma exprim la chestia asta multumesc mult kiss

6 răspunsuri:
| cornel a răspuns:

Pai poti un blue
un rozhappy
thinking gandeste-tehappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Gasesti aici ce te intereseaza. Parerea mea este sa faci un singur perete-accent!
http://www.iris-color.ro/pages/68-Iris-Creative-Effect

| anad a răspuns:

Ar merge si un verde crud cu alb daca ai si mobila maro- castaniu. Camera arata mai luminoasa, mai vesela si parca mai spatioasa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dintre toate culorile, verde este cea mai linistitoare iar galben cea mai excitanta.

| Marikari a răspuns:

laughing prea bine nu am inteles cam ce ai vrea tu...
iti spun cum am facut la mine happy 2 pereti turcoaz si 2 albi initial caci ape cei cu alb i-am transformat intr-un crem-galbui si a iesit de vis asa. Am vazut pe o cladire combinatia asta si iti sic ca si in camera se potiveste foarte bine.
Turcoaz cu roz pe mine nu maprea incanta mi se pare atat de obositor.
Pe peretii cu crem-galbui mi-am lasat palmele pline cu vopsea tucoaz tongue
Poti face si tu combinatii de culori si apoi desenezi ceva frumos pe perete.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai poti unu turcoaz iar celalalt roz!