| corihasca333 a întrebat:

Hello ppl! Vreau sa imi schimb salteaua de pat si nu stiu ce sa aleg... sunt prea multe variante. Ce recomandati?

12 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

Dormeo, clar.
Am dormit si doar cu topper de la ei de 6 cm grosime pus pe blatul de lemna patului, si nu s-a simtit ca nu e saltea dedesubt, dimpotriva, avand ceva probleme cu spatele, faptul ca a fost ceva mai tare a facut bine spatelui, dar a fost suficent de moale incit sa fie foarte comod

Bula
| Bula a răspuns:

Saltelele care mi-au placut cel mai mult au fost cele ale bunicii.
Au fost facute din paie in sac de canepa, totul acoperit cu o patura dura si groasa, peste care s-a pus un cearceaf din in.
Pernele si plapuma au fost umplute cu puf de gasca.
Am dormit excelent in acele paturi. Nu mi-a fost frig pe timp de iarna, chiar daca la noapte s-a racit camera, spre dimineata.

| darrio2007 a răspuns (pentru Bula):

Crezi ca cei de azi vor dori sa doarma in asa ceva? Nu ar conta cat de bine vor dormi daca nu isi cumpara saltele „la modă".

| Bula a răspuns (pentru darrio2007):

Aceste "vechituri" traditionale se uita, datorite modei impuse prin reclame.
Nu stiu ce inseamna lucrurile traditionale, se cumpara doar ce (seamana ca) este la moda.
Inca in gradinita, copii isi bat joc si le discrediteaza pe cei pe care parintii nu le aduc cu masini "bengoase": BMW, Audi sau Mercedes. Nu conteaza ca a lor are 20 ani si a fost cumparat cu 2000 euro.
Tot acolo, povestile se urmaresc pe iPhone, chiar daca nu cunosc numerele si literele...
Mi e groaza cand ma gandesc: cine si cum ne vor conduce tara peste 1-2 generatii.

| mihai69 a răspuns:

Mergi la Ikea și le poți testa pe toate.

| relian a răspuns:

Asa dupa cateva incercari, parerea mea, cea mai buna saltea este aia cu top pillow, scuze, nu stiu in romana cum se numesc.
Adica saltea normala iar peste, dar tot din aceleasi material sau prinsa cu a celasi material mai are un strat ca o perna nu f groasa.

Astea zic eu is cele mai bune.Salteaua sa fie firm,adica tare,ori medium si sa aiba chestia asta. Daca mergi la un magazin,intreaba pe vanzator,explica-i si daca au probeaza o saltea genul asta.

Ca material din ce sa fie facuta, mix, adica arcuri cu foam, astea is cele mai bune, dar si mai scumpe.
Ca densitate cum am zis probezi, dar firm sau tare cu top pillow e super.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A mea e adormo are vreo 5 ani garantie nu s-a facut groapa in ea o am de vreo 3 ani si crede ma m-am f.tut cu o gramada si tine salteaua

| Tedds a răspuns:

Https://bit.ly/3Djirbe
Saltele Dormeo la super pret acum de paste!

| AdelinaEDA16 a răspuns:

Eu o am pe aceasta... dar sunt foarte multumita de ea. Nu e ca cele pe arcuri, cand de ridici din pat te aude jumătate de bloc?
https://www.emag.ro/......D2XJ57MBM/

| Calingeorgescu a răspuns:

Treaba complicata, am luat una dupa indelungi cercetari cu spuma cu memorie cu nu stiu ce cct de argint prin ea am dat 4000 lei si am luat teapa.Ma dor soldurile dupa o noapte.am zis ca trebuie sa ma obisnuiesc si dupa doua luni ma gandesc sa o arunc.

| otilia651p a răspuns:

Eu mi-am cumparat o saltea biogreen memory de la cei de la Sleepline acum doi ani si sunt foarte multumita de ea. intra la ei pe site si vezi ca au mai multe modele https://sleepline.ro/saltele/