| Fillaide a întrebat:

Hello TPU! Aveti ceva idei de decor pentru o camera a unei adolescente? De ex ceva de adaugat pe pereti, pe mobilier, pe pod, draperii etc. Dau funda (daca va ajuta cu ceva laughing )

Răspuns Câştigător
| stiiix a răspuns:

Intodeauna mi-au placut camerele in culori indraznete si cat mai multe.
Pe pereti o idee draguta ar fi aceea cu a tablitelor de pluta pe care lipesti tot felul de nimicuri, pentru tine semnificative cum ar fi poze, imagini care te inspira, imagini cu artisitii tai preferati, citate scrise frumos manual.
Din punctul meu de vedere decoreaza-ti camera cat mai comod si simplu, dar in acelasi timp original si foarte chic.

11 răspunsuri:
| Gothick666Boy a răspuns:

Pai ai putea punea postere sau fotografii cu actorii tai preferati sau cu tine.Si poti sa le asezi in diferite pozitii.Peretii i-ai putea vopsi fiecare intr-o culoare diferita(suna un pic cam ciudat). Cam atat.big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fa`o sa te reprezinta pe tine. De exemplu eu am camera cu peretii in toate culorile. pe pereti am postere. mobila de adolescentbig grin. vezi si u happy

| ƦαℓυҜα a răspuns:

Pai daca esti adolescenta ti-ar trebui pe pereti, daca vrei desigur niste postere cu actori sau cantareti preferati.Culoarea peretilor:cu culorilie preferate ale tale.Perdelele sa fie cat mai simple si foarte frumoase dupa parerea mea, ca daca iti pui perdele de exemplu, cu Barbie, e nasol! Pe biroutongueC-ul si celelalte.Pe pereti, ar mai fi frumos sa ai si diplomele tale puse pe peretele din fata usii ca sa se vada cand intri pe usa! Hmm, cam atatea sugestii din partea mea.La buna vedere! Fundita!?

| saralovejustinbiber4ever a răspuns:

A postere fotografi cu actori tai preferati sau puneti un pictor sa-ti picteze ceva de genu o inimioara sau o steluta, trandafir. ceva de genu

| Menta a răspuns:

Daca esti genul de fata rebela ai putea avea pe pereti niste postare. cu vedete sau ceva in GEN. Ca si perdele ai putea avea niste perdele cu tente de negru, gri si roz la fel ca ale melebatting eyelashes.( Camera mea este gri cu niste pergamente cu niste poze.cu prieteni, am desenate cu var niste mainii...si o poezie ). tu iti poti pune niste stelute fosforestcente... poti aduca niste desene, poate iti mai ivn itie idei atunci! Succes!

| denidenisa98 a răspuns:

Sunt la moda stickerele de perete viziteaza http://homesticker.shopmania.biz Au super modele si tot felul de concursuri.

| PufuleţiCuCaramel a răspuns:

Paii:
peretii mov&alb.
adica unul mov unul alb:X
pe jos un covor latos mov cu alb:X
(pe peretii ai putea sa mai faci ceva desene)
un birou de calculator intr-un colt al camerei
si acum pe un perete toate unul langa altul:un sifonier mai mare cu usi pe sine, o masa de televizor si o masuta mai mica unde sa-ti pui machiajul, pieptanul si mai stiu eu celaughing
patull.
pai un pat de mijloc, cu 2 noptire mici in partea stanga si in partea dreapta(pe noptire poti pune cate o veioza mica)
si la geam o perdea alba(daca preferi cu putin mov)si o draperie mov:X
sper ca te-am ajutat:*:*

| PufuleţiCuCaramel a răspuns:

Scuzesad
am inteles cum sa aranjez o camera pentru adolescentiisad
scuzee.

| cristi202 a răspuns:

Www.picturadecorativapepereti.blogspot.com Cu siguranta aici vei gasi ceva frumos!

| abcdef_5600 a răspuns:

Stiu un magazin virtual cu decoratiuni interioare interesante poate te ajuta http://www.cadoudeco.ro

| laurux2000 a răspuns:

Buna, ai putea sa te uiti pe ceva gen marge.ro daca vrei ceva elegant, pe e-monalisa.ro daca vrei ceva classic, geek, grown-up sau SF.