| Sunia611 a întrebat:

Hey TPU, am o întrebare dar nu vreau sa judecați deci știți că sunt mama minora că stau la ai mei cu tatăl copilului etc. Părinții mei au doua locuri unul langa celălalt dar pe unul din ele nu au act au chitanță și nu știm cum putem sa procedam sa facem acte pentru el pentru că din cate am înțeles este posibil sa îl ia primăria de asta tatăl meu nu a făcut nimic pe el doar a plantat legume. Putem sa facem acte pe el cumva?

7 răspunsuri:
| gabicoo a răspuns:

Interesează-te la un avocat despre uzucapiune.

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Parintii tai sau chiar si tu cu iubitul sa incheiati un contract de vanzare-cumparare cu fostul proprietar la un notar public.
Daca nu se poate parintii mai au posibilitate unei actiuni civile in uzucapiune, depusa la judecatoria de care apartineti si apoi, daca obtin intabularea pe ei, pot sa va doneze terenul.

| Sunia611 explică (pentru Ioandelasal):

Foștii proprietari sunt morți

| Sunia611 explică (pentru gabicoo):

Ok mulțumesc

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns (pentru Sunia611):

Atunci ramane doar uzucapiuneacontra mostenitorilor (daca exista) si daca nu exista contra Statului. Angajati-va un avocat specializat pe asemenea cauze.

| Sunia611 explică (pentru Ioandelasal):

Mulțumesc

| siriusblack98 a răspuns:

Deci fa-ma te rog sa inteleg, voi l-ati cumparat acel loc si nu ati primit nici un act? Ce se stipuleaza mai exact pe acea "chitanta"? Oricum astea sunt lucruri care trebuie discutate cu un avocat.