| Aliiss a întrebat:

am un trandafir chinezesc l-am cumparat de la Plus si i-a mers bine 2 zile iar dupa aproape toate frunzele inclusiv bobocii sau ingalbenit iar dupa sau uscat si bineinteles au cazut. gaseam dimineata 3-4 boboci cazuti fara sa o miscam macar. oare de ce?
eu stau la bloc si i-am cumparat si bunicii mele unul la fel si ea sta la casa si are gradina dar scria ca ii merge mai bine in gradina si tot la fel sa uscat oare de cE? imi puteti spune niste indicatii mai ales cei care aveti acest tip de floare(trandafir chinezesc) {fundita}

Răspuns Câştigător
| вυттєяƒℓу a răspuns:

Eu am si infloreste si dupa 2 -3 zile se usuca si cad.este ceva normal in fiecare an este la fel!

3 răspunsuri:
| Lora a răspuns:

Trandafirul chinezesc este foarte sensibil la schimbarile de mediu, intra-devar afara ii merge mai bine dar trebuie ferit de soare si de adierile vantului, dac il schimbi de-afara in casa pamantul trebuie schimbat, toamna trebuie sa-i tai lastarii pentru a inflori frumos.

| 80Cris a răspuns:

Trandafirului chinezesc ii place in casa, la lumina. Trebuie udat la 2 zile atunci cand e cald, iarna la 3-4 zile.Bobocii infloresc repede si florile tin putin dar sunt foarte frumoase plus ca cei doi trandafiri chinezesti pe care-i am eu infloresc des.

| printesatha69 a răspuns:

Poate ca ii trebuie mai mult soare sau mai multa umbra. eu am avut un bonsai si dupa o saptamana. s-a uscat si a murit